Tęsknota i pragnienie.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Tęsknota i pragnienie.

Post autor: eluunia »

..."Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie" o to prawda
..ale czasem jakieś słowa,miejsce wywołują wspomnienia ...ale właśnie to już tylko wspomnienia i za nimi idzie tęsknota ;) .
Myślę że każda miłość jest inna ...inna osoba ...inny czas..ale to właśnie czas uczy nas kochać
bo to czas "serce nam rwie "..i musisz pospieszyć się ... :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....Dzisiaj ,kiedy przymykam oczy ...widzę lęk..
....czuję strach ...moje serce strasznie cierpi ..moje dziecko wyjeżdża ..znów będę tęsknić :( :(
.... ale to życie choć piękne tak strasznie boli :( :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Eluniu, Dzieci jak ptaki zawsze wracają do swoich gniazd i znają do niego drogę doskonale :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

eluunia pisze:....Dzisiaj ,kiedy przymykam oczy ...widzę lęk..
....czuję strach ...moje serce strasznie cierpi ..moje dziecko wyjeżdża ..znów będę tęsknić :( :(
.... ale to życie choć piękne tak strasznie boli :( :(
eluunia, taka kolej rzeczy...dzieci wyjeżdzają...tęsknimy......ale tak musi być...kiedyś my tak wylatywaliśmy z gniazda i nasi rodzice pewnie przeżywali to samo...ważne, że wracają... pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Eluuniu :kwiat: uśmiechnij się... niedługo ponownie ich zobaczysz :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....Czasem zostaje nam tylko czekać ...Myślę ,że z czasem się z tym pogodzę ...będzie łatwiej...
ale nie dziś .
Kiedyś czegoś bardzo pragnęłam ...i wiecie co :?:
.. to przyszło ,kiedy już o tym zapomniałam .
Jeżeli jest takie odwieczne prawo natury ,że dzieci opuszczają dom to ja cierpliwie na nich poczekam :serce: a wiem że wrócą ..tylko czym zabić tą tęsknotę ...łzy mi same ciekną jak patrzę na stos ubrań poukładanych do pakowania ...jak ukryć łzy ..
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Eluniu, płacz przynosi ulgę......więc łez nie ukrywaj.....powiedz dziecku, że płaczesz ze szczęścia, że mogłyście się zobaczyć..... :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....Oj kochaniutka Biedroneczko ...pochliptałam sobie wczoraj ....pochliptałam :lol: :lol: ale dziś znów świeci słońce :) miłej niedzieli i bardzo dziękuję ... :serce:
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

ELUNI... Właściwie tęsknota i nadzieja jest wpisana w nasze życie…Człowiek tworząc związki uczuciowe z innymi nie może być przecież z nimi ciągle…
I wtedy nieuchronnie pojawia się tęsknota, znak, że ta osoba, za którą tęsknimy, nie jest nam obojętna…
Pojawia się nadzieja na spełnienie się pragnień na to, czego nam w tej chwili brakuje…
Każde piękne i prawdziwe uczucie ma swoje łzy…TĘSKNIĆ…tzn. po prostu czasem umieć…nie być razem...

miłej niedzieli :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

krisss0070 pisze:ELUNI... Właściwie tęsknota i nadzieja jest wpisana w nasze życie…Człowiek tworząc związki uczuciowe z innymi nie może być przecież z nimi ciągle…
I wtedy nieuchronnie pojawia się tęsknota, znak, że ta osoba, za którą tęsknimy, nie jest nam obojętna…
Pojawia się nadzieja na spełnienie się pragnień na to, czego nam w tej chwili brakuje…
Każde piękne i prawdziwe uczucie ma swoje łzy…TĘSKNIĆ…tzn. po prostu czasem umieć…nie być razem...

miłej niedzieli :serce: :kwiat:
....Ja to wszystko wiem ale czy ta tęsknotka nie może iść sobie dalej :lol: :lol: tylko ciągle przy mnie jak rzep ....ale to chyba tak już jest w moim życiu ...
tęsknota ,nadzieja i wiara to takie trzy przyjaciółki :serce: ..dziękuje buziaki :)
ODPOWIEDZ