Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aw21wielu niepisze bo ma wiadomości niechce ich ujawniać .przed świerzakami,lepiej być krok przed wszystkimi.Dobre by było żeby wypowiedzał się ktoś z obecnie tam przebywających .Ale wszysc są zajęci zabiegami???więc niema czsu pisać.
Radek74 wcześniej pisałem że byłem w Białym Orle trzy lata temu, więc te informacje mogą być nieaktualne nie wiem czemu nikt nie pisze, ostatnie opinie na forum można odnaleźć z 2015 r pozdrawiam
matylda77 i wreście bo już miałem nadrobić te kilometry do Lublina po ciebie, widzisz jaki świat mały zgadałem się z gostkiem 5km odemnie też jedze do Białego ,prawdopodobnie zabierze się zemną,i jeszcz znam go od bardzo dawna ,poranne msze czynią cuda.Powiedz słowo a dusza moja będze uzdrowiona ,a pojadę do Lublina po ciebie tylko o 1 w nocy bym tam juź był.pozdrawiam radek74
Radek, szczerze mnie rozbawiłeś swoim postem! to miło z Twojej strony ale nie oczekuje takich poświecen fajnie że dogadałes sie z kimś na podróz i pobyt, jesli bedziesz miał wybór to bierzcie pokoje od południa a nie od północy a zapewne bedziesz miał skoro planujesz być tam świtem