Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co taka cisza nic się nie odzywasz jak tam już masz przydział a który masz numerek na dzień dzisiejszy w kolejce? U mnie jakoś stanęło pomału spadają numerki
Pozdrawiam cieplutko bo jest mróz i zaczoł padać śnieg w końcuuuu
beatrix-67 pisze: 16 sty 2018 22:40
Do GELEK
Dlaczego nie uparłeś się o odroczenie do marca jeszcze mialeś czas może się coś by się zmieniło
Szkoda że nie zawalczyłeś to ci się należy a panie mogły wziąć inny termin bo to jest szpital uzdrowiskowy co miałeś przydział czy nic nie można zrobić w tej sprawie?
Pozdrawiam i trzymaj się bądź pozytywnie nastawiony to wszystko może się udać
Hmmm... nie bardzo rozumiem...
Ja właśnie mam od 8 do 29 marca w szpitalu uzdrowiskowym. Termin mi pasuje, w Inowrocławiu nigdy nie byłem (no, może raz czy dwa przejazdem), ośrodek chyba nie najgorszy, więc nie ma sensu odraczać terminu.
Jak jechałem pierwszy raz, to opracowałem sobie nawet taki wykres pod Excel'em z numerkami (codziennie wieczorkiem spisywałem stan kolejki) próbując ustalić jakąś regułę - zasadę. Niestety, żadnej reguły się nie dopatrzyłem, ale tendencja jak pamiętam była taka, że im bliżej tym numerki szybciej leciały - przypadek (?) hmmm... nie wiem.
Zazwyczaj wszyscy twierdzą odwrotnie, czym bliżej tym wolniej lecą. Ja sądzę że nie ma to znaczenia. Nie mniej jednak dzisiaj poleciały znakomicie i przesiadłam się do pierwszego wagonu tej kolejki ... Mój numerek 1960.
No, może teraz jest odwrotnie. W sumie nie wiem, bo już obecnie tak tego nie analizowałem. Teraz dostałem jako poszpitalne i jak już zostało kilkaset numerków do końca, to następnego dnia pojawiła się decyzja o miejscu i terminie wyjazdu, a tydzień później polecony z NFZ z papierami.
Witam !Jestem gdzieś w końcowych wagonach na dziś w 25 oj to jeszcze długa podróż przede mną Jedzie ktos w moim wagonie z lubelskiego ? Będzie mi rażniej Pozdrawiam cały skład tego pendolino
Witam wszystkich forumowiczów,
po wspaniałej rehabilitacji w Lwigrodzie (polecam) w Krynicy, wracam do kolejki z nowym przydziałem numerka 27260.
Przewidywany czas przydziału lato 2019. Ciekawe, że poprzednim razem zaczynałam w kolejce z nr 30500 i czas oczekiwania wynosił 18 m-cy, a teraz jestem bliżej a czas oczekiwania 20 m-cy.
Z pozdrowieniami
IwonaC pisze: 19 sty 2018 07:26
... wracam do kolejki z nowym przydziałem numerka 27260.
Przewidywany czas przydziału lato 2019. Ciekawe, że poprzednim razem zaczynałam w kolejce z nr 30500 i czas oczekiwania wynosił 18 m-cy, a teraz jestem bliżej a czas oczekiwania 20 m-cy.
Z pozdrowieniami
Witam
To się szybko uwinęłaś. Ja będę około miesiąc za Tobą.
Pozdrawiam