Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Pokoje w Białym Orle są tylko dwuosobowe, jedynki tylko i wyłącznie dla osób ze oświadczeniem lekarskim.Nie radzę się o nie awanturować, bo pan ordynator może się bardzo ooo zdenerwować.Mieliśmy taką sytuację. .A skoto Radek chce się grzać na pingwinki, to im więcej tym lepiej
Stylista77 dzęki za ifo,taki tłok w pokoju to ja miałem w wojsku,tylko 42dwuch na niewielkiej przestrzeni ,trzeba było uwarzać gdze się tyłek wystawia.Miałem to szczęście,mieć wóz w rogu przy ścianie.Co innego z płucią piękną ,brałbym wóz choćby pośrodku sali.
aw21 TO TY cytać umis pisać umis,żoden porzudny hłop ,ani cytać ani pisać nieumi.W myśl że milczenie jest złotem ,a my odkrywamy karty ,reszta trzyma asy w rękawie.Zobaczysz jak się wysypią na turnusie.Cich woda brzegi rwie.pozdrawiam
widzę że coś ruszyło i mamy troche chętnych do wyjazdu i zabawy, myślę że się będzie działo za te pare dni. jacek11 nie martw się, wszyscy pomieszczą się jeszcze luz będzie pozdrawiam