CENZURA NA FORUM,,,,,,,

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: CENZURA NA FORUM,,,,,,,

Post autor: many »

spoko,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

spoko,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:pytasz o wiek? mały byłem jak była cenzura,,he :lol: ,,Forum jest ogólno dostepne,,,,nikogo nie obrazam ,,zero wulgaryzmu,,wiec o co ci chodzi ?Daj mi przykłąd kogo obraziłem? KOMU UBLIZAŁEM?? No DAWAJ???? :lol: :lol: :lol: :lol: O to ze pisze prawde?, :twisted: ,,mamy wolnosc słowa,,,,jezeli zerkniesz w regulamin,,to wyczytasz ze mozna wklejac fotki ,,,,,,,i na koniec zalecam ci poprostu nie czytanie moich postów,ty jestes inne pokolenie ,,mysle ze ,,,+50 lub + 60 wiec wkrocz w swój swiat ,,i pouczaj rówiesników ,,to nie czasy ORMO :lol: :lol: ZOMO :lol: :lol: :lol: NIE PISZE W CELACH ZAROBKOWYCH JAK KUMASZ,, :lol: nie licze na oklaski ,i jakies tam pierdoły /łapki/ jak chcesz oddam Ci wszystkie,,,taki many jest rozrzutny,,he :lol: :lol: ,,ale miło było Cie poznac,,,,POZDRAWIAM CIE!!DARKU
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: DO administratora

Post autor: administrator »

Many to nie cenzura, teraz nazywa się to moderacja ;)
Poza tym, żadnego Twojego tematu nie usunąłem. Usunąłem jedynie niektóre posty, które to zostały mi zgłoszone przez innych użytkowników tego forum jako posty przynajmniej niegodne tego miejsca, a czy obrażały już kogoś to nie będę w to wnikał bo sądem nie jestem.
Dodam też, że kilkakrotnie zwracałem Ci łagodnie uwagę za wklejanie obscenicznych zdjęć, za zakładanie drugiego konta i za coś tam jeszcze więc nie pisz mi tu, że nie informowałem.
Tak, to jest poważne forum o sanatoriach więc traktuj je i innych użytkowników poważnie, a na pewno sam uzyskasz wobec siebie szacunek o co tu prosisz.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj administratorku,,Dziekuje za expresowa i bardzo dyplomatyczna odpowiedz.
Podobno poczucie humoru świadczy o inteligencji człowieka - jeżeli jakaś osoba nie potrafi śmiać się z siebie lub z czegoś co jest rzeczywiście 'śmieszne' to wniosek o tym człowieku nasuwa się sam:)
Niektórym ludziom nigdy nie dogodzisz. Niektórzy są zbyt ograniczeni, ażeby zrozumieć, że można się śmiać, żartować na głupawe tematy, podśmiechiwać z poważnych rzeczy i zachowywać się „lolowo” i jednocześnie być człowiekiem poważnym.
TO ONI zmuszając w sobie powagę, tłumiąc śmiech i zwracając wszystkim wokół uwage/ donośiciele/ :shock: :shock: :shock: :shock: to niedojrzałe osoby, które nie potrafią zrozumieć w życiu pewnych rzeczy., poza zyciem wspomnieniami,
Adminku rozumiem Cie ze to forum powazne i dla ludzi powaznych,,,,/ jak piszesz/ ,,, zdaje sobie sprawe ze wiekszosc ludzi na forum starsi schorowani emeryci czy rencisci dla których forum jest jedynym okienkiem na swiat ,no oprócz oczywiscie jeszcze( radia .M.),,dla których słowo " ORGAZM" wywojuje zgorszenie!!,,Całe szczescie sa takze wsród nich osoby które znaja sie na zartach / a jest ich całe szczeście bardzo duzo//i tych goraco pozdrawiam!!!! Kapusi forumowych,, takze pozdrawiam chociarz donosicielstwem sie brzydze!!!,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P.s -spoko,, aby nie zgorszyc społecznosci forum ogranicze sie do fotek przyrody,,,,,miłego dzionka admin,,3-maj sie ,***MANY***.. :lol: :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Many, zażartować zawsze można ale żart powinien być w dobrym tonie.
A co do kapusi jak to nazwałeś, to przypomnij sobie ile postów zgłosiłeś do mnie kilka dni temu. Ba! Żądałeś nawet zablokowania czyjegoś konta i wyrzucenia z forum! Także wczuwaj się zawsze w sytuację drugiej strony i nie mierz wszystkiego własną miarą.
:)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ADMIN,,mylisz pojecja,,,poczytaj sobie jakich słów uzywała ta osoba a przejrzysz na oczy :shock: ,,dlatego nie tylko ja zgłaszłem ,, ,,cenzura była i bedzie,,moje posty nie siały wulgaryzmu ani zgorszenia,prosiłem o przykłady ,ale jak zwykle ,,odpowiedz ogólna i wymijajaca,,,,
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I jeszcze tak na marginesie ..Czy ujawnianie cudzych prywatnych wiadomosci przez administratora na tym forum nalezy do normalnosci :?: :?: :?: :?: dopiero teraz widac profesjonalizm moderatora,, :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Jaką wiadomość prywatną i czyją ujawniłem?
Chodzi CI o to, że napisałem, że też zgłaszałeś czyjeś posty?
Po 1sze to nie korespondencja.
Po 2gie dziękuję za wszelkie zgłoszenia, pomagają utrzymać porządek na forum i nie ujawniam kto kogo zgłasza, chyba, że zostanę sprowokowany jak teraz.
Po 3cie jeśli Cię zabolało to bardzo dobrze, bo nazywać kogoś kapustą podczas gdy samemu robisz to samo to czysta hipokryzja.
Oj Many, a może Kali...
Kali pisać posty - super! niech nikt się nie przyczepia i nie zgłasza bo nikogo przecież nie obraża. Kalego zgłosić - ratunku! kapusie! admin niedobry! admin mnie bije!
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

1-Hi ,hi dobre ,no teraz mnie rozbawiłes swoja mądroscia zyciową!! :lol: :lol: , :P
2-Czemu wysmiewasz sie i przeistaczasz mój Nick ????? jakie masz do tego prawo??? :P
3-Ja nie porównuje nazwy ,,administrator ;; choc az sie prosi przeistoczyc- Twoje logo na " INSEMINATOR :geek:
4- szybko sie denerwujesz ! :evil:
5-Admin- ja sie tak nie przejmuje zbytnio co piszesz pod wpływem stresu :shock:
6-Admin "manego " nie zbije ,,powód ,,- Many nie bije słabszych, :lol: :lol:
7-Nie pisze ze admin niedobry.. tylko ze nie zawsze nieobiektywny,, ;)
8-Dobra ,ty masz swoje racje ,,ja mam swoje ,, temat rzeka - lepiej cos wypic ,ty stawiasz bo ja w gosciach u Ciebie ,, :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Oj, oj, oj. . .
I znowu jakieś potyczki słowne :evil:
Kochani :!: Czy w życiu codziennym mamy za mało problemów by stwarzać je dodatkowo na forum :?:
Wszak wszystko może być o wiele przyjemniejsze jeżeli zastanowimy się czy warto czasem wcisnąć "wyślij".
Dawajmy sobie uśmiech, jeśli potrafimy to zrobić :) Ale nie stwarzajmy sytuacji, które niekorzystnie podnoszą ciśnienie.
Pozdrawiam Wszystkich w niedzielne popołudnie ;)
Zablokowany