Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Meduza czy ja Cię obraziłem? w którym miejscu? jeśli nie to delikatnie pisząc odczep się ode mnie! cóż widzę że opinia ogólna ubodła tutaj nawet nieobecnych dziwne trochę.wolność słowa istnieje i każdemu wolno napisać co chce! proszę wie nie pytać Administratora co na to? jezeli watek ten zostanie skasowany,usuwam konto i żegnam! nikomu łaski nie robię więc będziecie szczęśliwi! kto mnie polubił i tak zdania nie zmieni,tyle!
kogo skrzywdziłem pytam!? konkrety!! napisałem ogólną opinię tylko i wyłącznie moją! Meduza jeżeli mam Ci odpowiedzieć na Twe pytanie to proszę:w aucie widziałem w ciągu 15 dni 5 par uprawiających sex!,sprawa atrakcyjności nie będę z Tobą dyskutował widocznie jesteś super kobieta bardzo atrakcyjna,wie za wysokie progi na moje nogi! boję się jednak czego inneg wyżej s....z niż d...ę ....
Co pokazuje na parkiecie ,Obrońco Moralności ?I co Cię obchodzi kto gdzie uprawiał sex na litość boską ,nie łażź po nocy nie zaglądaj ludziom do aut to nie będziesz się miał czym gorszyć .Ja nie podglądam co kto robi ...i skąd wiesz że akurat parka która to robiła w aucie nie była małżeństwem . Wiesz miałam wielką ochotę na spotkanie forumowiczów w Łodzi (chociażby ze względu na Kruszynkę i Słoneczko które uważam za sympatyczne osoby), ale jeżeli w tym towarzystwie znalazłaby się jeszcze jedna osoba o Twoich poglądach to dziękuję bardzo ,wolę nie ryzykować .
Ostatnio zmieniony 14 lip 2013 19:40 przez medi, łącznie zmieniany 1 raz.
El Kopyto pisze:Wypić drinka z Maksem i przejęzyczyć Medi to plan na czas przyszły Mam nadzieję ,że się spełni
Może to pierwsze się spełni Kopytko ,ale co do drugiego to wątpię jak pomyślę o tym że możesz być podobny do ...pewnego pana to skóra mi cierpnie ,kurczę się w sobie i nie mam ochoty nikogo widzieć ani poznawać .