Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Poczytałem trochę komentarzy pod artykułem.....
Włos się na łysej głowie jeży....
Słyszałem że brakuje lekarzy orzeczników w ZUS - IE, ale żeby aż tak podchodzić do petenta i traktować go podmiotowo.!!!!!
Dobrze,że ktoś zwrócił uwagę na ten problem. Ja miałam wątpliwą przyjemność być badana przez lekarza orzecznika w gabinecie gdzie wprawdzie okna były zaklejone do połowy mleczną folią ale na budynku obok na dachu trwały prace remontowe więc panowie chętnie łączyli praceę z przyjemnością. Odmówiłam rozebrania się do badania czym mocno zdenerwowałam panią doktor ale ostatecznie znalazł się parawan i okazało się można przeprowadzić badanie z poszanowaniem ludzkiej godności. Smutne jest to, że ludzie ze strachu o decyzję orzecznika nie załatwiają sprawy na miejscu.