Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
nick pisze: 23 sty 2018 12:18
Witajcie! Mam pytanko. Przy którym numerku można się spodziewać informacji z NFZ z wyznaczonym miejscu i terminie? Na chwilę obecną jestem 14 679. Pozdrawiam z mroźnego Elbląga.
Na numerki nie patrz. Wniosek do weryfikacji może być skierowany przy numerku około 3000 , ale równie dobrze przy numerku 300.
To zależy m.in. także od tego do czego Cię zakwalifikował lekarz z NFZ, (rodzaj choroby) nie lekarz wystawiający wniosek.
Witam oczekujących w poczekalni
Przeglądarkę skierowań sprawdzałam
Numerek mam 58982 rozliczenie zrobiłam , dzisiaj zleciało 64 numerka
Spowolniła nam kolejka
Jeszcze pozostało , długie oczekiwanie
Pozdrawiam klikających