JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: Sloneczko »

Meduzka :kwiat: jakby kochał to wszystkie kolory by mu się podobały :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Podobają mu się wszystkie ...moje sukienki ;) :lol: :lol: A jeszcze bardziej podoba mu się ...rozpakowywanie prezentów ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, zapewne niewielka ale jednak poprawa pogody- ma wpływ na zasypywanie...dołów, nawet tak głębokich jak Rów M, wygładzenie zmarszczek na....czole, pojawiający się uśmiech z ..miarą- tzn, uszami- uśmiech od ucha do ucha, czasami ból głowy- zmiana ciśnienia, zbliżająca się dowolenka, powodują to że nastawienie do życia i otoczenia, mimo że jest 13, jest coraz bardziej pozytywne,i Tacy powinniśmy być dzisiaj -przynajmniej ja Wam WSZYSTKIM TEGO ŻYCZĘ :) pozdrawiam słonecznie a co za tym idzie- cieplutko :) :) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Ludzkie zachowanie zależy od tego, co inni otwarcie czy skrycie ,świadomie czy nieświadomie sądzą i odczuwają .
Obojętność i nieufność rozdzielają ludzi. Atmosfera rozdziela ludzi czasem nawet do temperatury poniżej zera.
Zgoda i zaufanie ludzi jednoczy.Na świecie robi się cieplej i fajniej się z tym żyje.Może to słońce to sprawiło po tych ulewach . :D "Kwiaty nie zakwitną bez ciepła słońca.
Ludzie nie mogą stać się ludźmi bez ciepła przyjaźni." :serce:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

:geek:
Zakładanie masek weszło nam w krew. Robimy to niemalże automatycznie każdego dnia.
Zobacz ile możemy przez to stracić. Inaczej - spójrz ile przez to tracimy!

Autor Bruno Ferrero

...ile mamy masek..... chyba nawet sami się nad tym nigdy nie zastanawialiśmy...
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Witaj Biedroneczko moja kochana sąsiadeczko ta droga do Ciebie mi się...... wydłuża bo ostatnio jestem bardzo zapracowana :) ale już się organizuję i szybciutko do Ciebie telefonuje :) miłego dnia dziś mam uśmiech na twarzy i nie pozwolę sobie go zdjąć :D :D
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witaj Eluniu :kwiat: mało Cię ostatnio było na Forum ale pewnie praca, jak zwykle.....
Ja zaglądam od czasu do czasu, ale też z doskoku ;) Masz trzymać uśmiech na twarzy przez cały czas bo to Twój atrybut :serce:
Mam nadzieję, że w końcu się spotkamy i będziemy mogły wreszcie pogadać ;) Buziaki :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziwnie zadziorni,cholera wie czego niesympatyczni,nie wszyscy ,ale niektórzy .
Pytanie tylko czy to co wypisują niektórzy jest przemyślane?

Załamka :evil: :(
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko kochana :kwiat: ja uważam, ze to wszystko przez pogodę :D Czytałaś jakie ja wczoraj pisałam smutasy, bzdury normalnie...i to przez pogodę :D .
Pogoda wpływa również na naszą kondycję psychiczną. Przygnębienie dopada nas najczęściej podczas dni deszczowych. Nasz organizm - czego często sobie nawet nie uświadamiamy - wyczuwa zmianę pogody i reaguje wzrostem niepokoju, drażliwością, często agresywnością. :D To nie tylko kwestia wysokości temperatury czy stopnia nasłonecznienia,ale także siła wiatru, rodzaj frontu atmosferycznego, wilgotność powietrza, ciśnienie atmosferyczne itp. A ze wczoraj było duuuuuuuużo frontów :D z każdej strony, to tak źle wpłynęło na zachowania forumowiczów...nawet i moje smutasowe pisanie :lol: :lol: .Dzisiaj będzie :D lepiej
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I zobaczcie ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzisiaj brak tych pierońskich frontów atmosferycznych i wszyscy są szczęśliwi na forum :lol: :lol: :lol: ......co moze nie ??? :shock:
Zablokowany