Krynica Zdrój -sanatorium wojskowe od 16.02.2018r do 09.03.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2014 17:51
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Krynica Zdrój -sanatorium wojskowe od 16.02.2018r do 09.03.2018

Post autor: ewasia »

Witam,chciałam zapytać ,czy ktoś wybiera się w tym terminie i do tego sanatorium :?:
Awatar użytkownika
BOZENAD9
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2018 19:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krynica Zdrój -sanatorium wojskowe od 16.02.2018r do 09.03.2018

Post autor: BOZENAD9 »

Witam
Ja takżę otrzymałam skierowanie do tego ośrodka i w tym samym terminie.Jadę po raz pierwszy z Bielska -Białej.
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

BOŻENAD9-rewelacja :!: mam nadzieję,że się spotkamy na miejscu :D
Mam nadzieję że się tam w tym tłumie jakoś odnajdziemy :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
BOZENAD9
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam
też mam taką nadzieję , tym bardziej że jadę z Bielska przez Kraków(przesiadka :( ) Jadę po raz pierwszy więc nie mam doświadczenia sanatoryjnego .Z przyjemnością spotkam się na miejscu :D :!: Może nawet zamieszkamy razem.
Mam 58 lat, jestem emerytowaną nauczycielką Kolegium Nauczycielskiego.Lubię dużo czytać,grać w kanastę i spacerować.Lubię poznawać nowych ludzi więc wszystko przed nami. Pozdrawiam B
Awatar użytkownika
ewasia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bożenko fajnie by było ''zamieszkać razem'', ale ja będę ze swoim ślubnym szczęściem :D ,ale,
ale to w niczym nie przeszkadza :-) wyjścia razem na spacery,wyjazdy na wycieczki jak również
pójść na zabieg zwany ''tańce łamańce'' :lol:
Wszystko okaże się na miejscu,przecież ludzie się integrują 8-)
PozdrawiamE
Awatar użytkownika
BOZENAD9
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam
Moje " ślubne nieszczęście" :lol: niestety nie złożyło wniosku więc jadę sama- ale to że jedziesz z mężem w niczym nie przeszkadza żeby fajnie razem spędzić czas poza zabiegami.Integracja to jest to!!!!! :D Mam nadzieję na spotkanie w 3 przy jakiejś kawce.I masz racje zabiegi typu" tańce łamańce " też są wskazane. Ja jestem sanatoryjnym "prawiczkiem" :lol: więc nie wiem co i jak. Liczę że może Ty mi coś podpowiesz.
Mój "Sum" mówi żeby wziąć do integracji jakieś "lekko wyskokowy"trunek dla przełamania barier :D ale nie wiem czy to wypada.Mini Czajniczek na kawusię mam zawsze ze sobą więc tu spoko.karty zabieram- bo mogą się przydać , literatury trochę też wezmę. Będzie to dla mnie wyprawa "sentymentalna " bo w Krynicy byłam 45 lat temu :D .Serdecznie pozdrawiam oboje przyszłych współkuracjuszy . Bożena
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Bożena w Krynicy jest bardzo dobrze zaopatrzona miejska biblioteka,więc lektury za dużo nie dźwigaj.Mieści się na trasie spacerowej przy Nikiforze więc nie jest problemem wejście tam.
Wypożyczają na dowód pobierając kaucję 10 złotych za książkę.
Awatar użytkownika
BOZENAD9
Kuracjusz
Kuracjusz

Super.
Ale 1-2 wezmę bo jestem "czytacz "okropny :geek: :D . Posprawdzałam sobie różne warianty dojazdu i chyba będę w Krynicy już 15.02 po południu bo mam masakryczne połączenia . Albo 2 przesiadki :( albo wyjazd o 4 rano ;) . Nie jestem niestety "samochodowa" :D więc jadę "państwówką.
Mam w miarę znośne połączenie Nysa -Nowy Sącz i będę ok 17,40 z jedną przesiadką 8-). Miła Pani na infolini podała mi koszty pokoju i śniadania oraz kaucji za tv i czajnik :?: :idea: - dadzą się przełknąć- :) tym bardziej że nie płacimy okazuje się "klimatycznego" :lol: . Mój "Sum" mówi że chyba tak jest najlepiej.
Mam jeszcze jedno pytanko :D. Czy zabrać jakieś słodycze dla Pan"kąpielowych" :lol: :lol: bo mój twierdzi że tak. Bożka
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Chyba nie warto dźwigać,na miejscu kupisz wszystko.Przyjazd w przeddzień to bardzo dobry wybór,a faktycznie cena noclegu przedprzyjazdowego nie jest wygórowana.Zawsze jest szansa na lepszy pokój,wcześniejszą wizytę u lekarza,lepsze godziny zabiegowe.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja najczęściej korzystam z tzw przed przyjazdów , głównie z powodów o których piszesz Felice :)

Natomiast szkoda miejsca w walizce na płyny, proszki czy inne artykuły , które są w zasięgu ręki na miejscu .

Bożena , to Twoja sprawa czy chcesz być miła i dać cokolwiek rehabilitantom - dobrego pobytu :)
ODPOWIEDZ