Przyjaciel.....
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
-
forumowicz
- MARIOLA69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Przyjaciel.....
Przyjaciel wie, kiedy odejść ma.
A gdy już jest, wszystko wie bez słów,
Przyjaciel mój umie żyć za dwóch...Przyjaciel wie, co to śmiech do łez
I zawsze jest, gdy potrzebny jest.
I choćbyś miał całe złoto gwiazd,
Bez niego dni w końcu stracą blask
"Ja wiem, że w wiecznym kole przemian zapadnie wszystko jakby w morze, że minie czas i minie ziemia i to, com kochał i com tworzył. Próżno bym, pełen wielkich tęsknot, jak ślad na piasku wieczność tropił, bo ludzki trud i ludzkie piękno jest jak na wiatr rzucony popiół. Więc dobrze okruch szczęścia dostać, umiejąc fałsz od prawdy dzielić. I życie szczere mieć i proste, jak uścisk dłoni przyjaciela."
Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że cię rozbawię, ale mogę płakać razem z tobą. Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że cię zatrzymam, ale mogę z tobą pobiec. Jeżeli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie... Obiecuję być wtedy z tobą i być cicho. Ale jeżeli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie szybko. Mogę cię wtedy potrzebować.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 37 razy
Blondiblondi pisze:Moi przyjaciele bądźcie dzisiaj ze mną...potrzebuje wsparcia i podbudowania pewności siebie....od wyniku wiele zależy w moim dalszym życiu![]()
Czy już można nie trzymać kciuków ?
Pozdrawiam.
-
forumowicz
Dzi i inni moi przyjaciele ....kciuki puszczaćdzi pisze:Blondi, czy już wszystko dobrze ?
Pozdrawiam.
Sprawa załatwiona pozytywnie ....czekam na zasilenie konta i zmieniam autko na lepszy i nowszy model
Dzięki za to że .....jesteście wyjątkowi dla mnie ,dobrze się wsród Was czuję
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
Blondi gratulacje !!! a moze chcesz moje autko ? jest jeszcze na chodzie ,,blondi pisze:Dzi i inni moi przyjaciele ....kciuki puszczaćdzi pisze:Blondi, czy już wszystko dobrze ?
Pozdrawiam.![]()
Sprawa załatwiona pozytywnie ....czekam na zasilenie konta i zmieniam autko na lepszy i nowszy model![]()
Dzięki za to że .....jesteście wyjątkowi dla mnie ,dobrze się wsród Was czuję