Wieniec Zdrój Jutrzenka 27,01,18

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pozytywka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2018 17:45
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka 27,01,18

Post autor: Pozytywka »

Pokój 3099:)
Zosia59
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2018 17:20
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Zosia59 »

witaj ☺
Pozytywka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzień dobry,
Powoli koniec dnia zabiegowego. Jeżeli o to chodzi, jestem jak najbardziej zadowolona i z doboru zabiegów jak i ich prowadzenia. Jak wcześniej pisałam, kontakt z lekarzem prowadzącym na najwyższym poziomie, z pielęgniarkami już niestety nie, ale... Nie ma co się przejmować. Jeżeli chodzi o pokoje 1dynki. Ja dostałam informację, że dla ZUSu ich nie ma, co oczywiście jest totalna bzdurą.. Są, tylko jednak trzeba trafić na odpowiednio kompetentną osoba w recepcji. Jedzenie po tym pierwszym dniu smaczne:) Ogólna atmosfera super. Tak jak się obawialam pobytu tutaj, tak na początek mojej przygody, jest naprawdę ok:)
Pozytywka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Aaa i najważniejsze. Zasięg! Ja mam Play, zasięg mam wszędzie. A co do Wi-Fi to działa bez zarzutu :)
IlonkaW
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2017 11:11

Post autor: IlonkaW »

Fajnie że jesteś zadowolona Pozytywka, oby tak dalej :) Mam nadzieję że również dobrze trafię :) A współlokatorka dobrana wiekiem? Jest możliwość zrobienia sobie kawki w pokoju? Jakieś pranie w razie potrzeby? Pozdrawiam :D
Pozytywka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Hej:) Jeżeli chodzi o pranie chyba nie bardzo, ja wzielam sporo rzeczy, ale już wiem, że coś w rękach będą prala, spokojnie można rozwiesic w łazience na grzejniczku :) W pokoju są kubki, łyżeczki i czajnik:) Co do doboru współlokatorów. Ja mam 26 lat, a mam koleżankę 40-letnią. Nie do końca dobierają wiekowe, bo mam koleżankę w bardziej przybliżonym wieku i ona jest sama w pokoju Dwuosobowym. Nie wiem od czego to zależy :) Jeżeli masz jakieś pytania, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam
IlonkaW
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 gru 2017 11:11

Post autor: IlonkaW »

:) a jakaś lodóweczka jest dostępna? Super że mogę zasięgnąć świeżych informacji , żeby dobrze się przygotować :) jak zabiegi? Z jaką dolegliwością pojechałaś jeśli mogę zapytać? :)
Awatar użytkownika
zawiela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 08:44
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: zawiela »

Pozytywka pisze: 30 sty 2018 09:31 Hej:) Jeżeli chodzi o pranie chyba nie bardzo, ja wzielam sporo rzeczy, ale już wiem, że coś w rękach będą prala, spokojnie można rozwiesic w łazience na grzejniczku :) W pokoju są kubki, łyżeczki i czajnik:) Co do doboru współlokatorów. Ja mam 26 lat, a mam koleżankę 40-letnią. Nie do końca dobierają wiekowe, bo mam koleżankę w bardziej przybliżonym wieku i ona jest sama w pokoju Dwuosobowym. Nie wiem od czego to zależy :) Jeżeli masz jakieś pytania, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam
Hej.Jeszcze dobrze Ci dobrali,bo to nie jest wielka różnica,jak by Ci dali starszą panią po 70-ce?
Z 40-stką możesz lepiej się dogadać niż ze swoją rówieśnicą.
Udanego pobytu :kwiat: :kwiat:
Pozytywka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ależ ja nie narzekam :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Zawiela raczej 70 , to by jej nie dali do pokoju, bo jest na turnusie ZUS, a tu tylko do wieku emerytalnego. Góra do 60 i to jest górna granica u pań. :)
ODPOWIEDZ