Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: Sloneczko »

Dlatego dojadałam Dzi :kwiat: :kwiat: :lol: :lol: ....na potęgę. Tyle ważę ile ważyłam przed...... :D ...o rany ..... :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Te .... muchy i .... komary nie dadzą się na chwilę położyć :evil: ,(a właściwie komarzyce bo komary cieniej bzykają) czy w waszych regionach ta plaga też występuje :?: :|
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Anusia :kwiat: u nas nie odczułam doznań szczególnych :lol: :lol: ze strony komarzyc.....natomiast zostały mi ślady po komarzycach iwonickich :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Sloneczko pisze:Witaj Anusia :kwiat: u nas nie odczułam doznań szczególnych :lol: :lol: ze strony komarzyc.....natomiast zostały mi ślady po komarzycach iwonickich :lol: :lol: :lol:
Witaj Słoneczko :kwiat: Komary iwonickie były ok :lol: zawsze to obce :lol: :lol: :lol: ale te roztoczańskie to podłe to to :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj to co obce zawsze fajne :lol: :lol: Anusia :kwiat: :kwiat: :kwiat: ....nawet obcy Mikołaj latem jest fajny :D :lol: :lol:
forumowicz

MARIOLA69 pisze:witaj kruszynko :serce: :kwiat: buziaki słodkie :D :D
Witaj Mariolu :kwiat: :kwiat: :serce: Miło Ciebie widziec jak się masz>? :kwiat:
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

kruszynko :serce: :kwiat: mam się znakomicie :D pełna nowych sił .usmiechu i tego czegoś :D
dziś oczywiście od rana urywaja się fony od koleżanek :D z którymi mieszkałam ..wspomnienia
chwil spędzonych razem :) no i ,jakieś drobne plany na kolejne chwile ..miło czasem zatesknic za kimś
kto ma czarujący usmiech :D buziaki :kwiat: :serce: aa komary tez były i dziabały ;)
forumowicz

Dzień dobry porannie. :) Deremi może coś na dobry początek dnia. ;) coś Cię mało na forum :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Anusia :kwiat: Na pewno jest zajęty kochaniutka moja. Dzisiaj nareszcie u nas jest ciepło i jest słonecznie. Gonie Anusia za wspomnieniami i ....tak fajnie :D
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Witam :kwiat: :kwiat: :kwiat: wypoczywać po zabiegach nad morzem- oczywiście jak zawsze aktywnie. Tutaj jest prawie koniec świata cywilizowanego, co rozumieć należy jako,, brak zasięgu''. Obecne teraz połączenie to anomalia. ( a raczej cud). Miłego dzionka życzę.
ODPOWIEDZ