Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja tam wiem co chcę i też jestem ciepłolubna więc wszelkie masująco rozgrzewające są dla mnie
piszę lakonicznie bo nie mam czasu tu siedzieć, tylko tak wpadam tu co jakiś czas na chwilkę
i jakoś o tym wyjeździe nie mam za bardzo czasu myśleć
pozdrawiam Was serdecznie
Witajcie przyszli kuracjusze Kujawiaka! Powoli się pakujemy? Zamierzam przyjechać szybciej, prawdopodobnie na weekend, tylko nie mogę dodzwonić się do recepcji. Chcę zrobić rezerwację. Trzeba pozwiedzać trochę, żeby trafić tam , gdzie trzeba. Przeczytałam ten imponujący wykaz zabiegów tylko.... Co z tego jest dla ZUSu? Poza tym, nigdzie nie mogłam znaleźć takiego dokładnego. Czy możemy coś dokupić? Coś wiecie na ten temat? Pozdrawiam.
Dam radę, w Świeradowie miałam 10 więcej i jeszcze dodatkowe masaże. "Pracowałam" jak w fabryce do 16.00. Po to jadę. Wszystko jeszcze zależy od zabiegów przepisanych od lekarza. A co to za zabieg zajęcia z psychologiem, czy relaksacja? Wiecie, że w Kujawiaku nie ma pobytów hotelowych? Można jedynie przyjechać dobę szybciej. Dodzwoniłam się do marketingu. Recepcja jest nieosiągalna. Pralni nie ma, też o to pytałam. Piszę, bo w którymś poście przewijał się wątek prania. Pani była bardzo zdziwiona, że są sanatoria, w których jest dostęp do automatu. Co tam nowego u reszty oczekujących? Pozdrawiam.