Kujawiak Inowrocław z ZUS 20.02-15.03.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewka01
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2017 21:40
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kujawiak Inowrocław z ZUS 20.02-15.03.2018

Post autor: Ewka01 »

Koszt 80 zł ze śniadaniem. ale możesz to jeszcze potwierdzić. :)
Gelek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 lut 2013 00:16
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Gelek »

Tak się właśnie zastanawiam czy jechać dzień wcześniej, czy nie. Prawdę mówiąc jestem jeszcze niezdecydowany. Dałem ogłoszenie że jadę, ale też zero odzewu. No nic, zobaczymy...
Tak czy inaczej, dzięki za informacje.
Awatar użytkownika
Elinka5+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 19:55
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Elinka5+ »

Ewka01 podziwiam Cię , że masz taką dobrą kondycję, oby tak dalej.
Ja placilam o ile pamiętam 50zl za przejazd 2 lata temu ,no cóż wszystko drożeje.
Ewka01
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Elinko, nie wiem, czy mam dobrą kondycje, raczej nie! W związku z tym, że mam pracę przy biurku, staram się każdy pobyt wykorzystać do maximum. Lubie też spacery i ruch, to, czego brakuje na co dzień. Czy ty, będąc w Kujawiaku, byłaś zadowolona z pobytu? Przyjadę wcześniej, mam nadzieję, że we wtorek rano ze wszystkim się uwinę. Ciekawe, kto ze mną będzie w pokoju? Jak się dogadamy? Jedynki są wszystkie przydzielone, żeby była dwójka! Nie lubię długiej kolejki do łazienki rano. Czy w Kujawiaku jest rano taka gimnastyka dla wszystkich, ogólnie dostępna, bezpłatna? W wielu sanatoriach się tak praktykuje, zestaw ćwiczeń dla każdego na wybudzenie. :!: :?: :kwiat:
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Agnieszkam75kg »

ja jadę 3 raz z ZUS i wg moich spostrzeżeń to ta rehabilitacja zusowska to bazuje przede wszystkim na tanich ćwiczeniach na materacach i to dwa razy dziennie. trochę na przyrządach. gimnastyki jako takiej porannej do tej pory nie było. co roku jestem zimą, i nie lubię marznąć poza obietktem :D więc wychodzę tyle co muszę, choć zawsze jeśli jest taka możliwość lubię wieczorkiem pozwiedzać restauracje i posłuchać dobrej muzyki, i popatrzeć jak ludzie się bawią :roll: :roll: :roll: Szukam klimatów lat 60-80tych, o co trudno w dzisiejszych czasach.
pokoje jak miesiąc temu dzwoniłam o jedynkę, to oczywiście zarezerwowane, ale dla ZUSu powiedziała Pani, że są tylko dwójki :) ten nocleg 80zł chyba mówiła, że ze śniadaniem i raczej z tego skorzystam
Gelek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z tego co mnie powiedziała pani w recepcji, to jedynki są dla osób które ze względu na swój stan zdrowia faktycznie tego wymagają. Ja oczywiście nie chcę jedynki, a chciałem tylko zarezerwować coś pomiędzy dwójką a trójką, jako że na stronie widnieje informacja, że są i czwórki, a tego to bym zdecydowanie nie chciał. Natomiast dwu lub trzyosobowy będzie bez rezerwacji.

Ewka01: Podziwiam Cię z tą gimnastyką poranną. Ja raz czy dwa spróbowałem będąc w MSWiA w Kołobrzegu, ale źle się potem czułem, więc zrezygnowałem. Natomiast reszta z mojego pokoju też zrezygnowała, ale tym razem z lenistwa. Pozdrawiam!
karolciaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2018 12:00

Post autor: karolciaa »

Witam czy jedzie ktoś do Kujawiaka w terminie od 16.03.2018 do 9.04.2018?? Pozdrawiam 😊
Gelek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja jadę 08.03.-29.03.2018 jak by co
karolciaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2018 12:00

Post autor: karolciaa »

😀 ooo chociaż ktoś to się zobaczymy już jestem troszkę spokojniejsza jadę pierwszy raz i jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić jak to wszystko wygląda ten cały pobyt 😉
Ewka01
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Grześ, ty to będziesz miał klub wielbicieli, zanim dojedziesz do sanatorium! Z twoją aktywnością na forum! A co do gimnastyki, rzeczywiście z własnej, nieprzymuszonej woli wstawałam przed siódmą, żeby w zimnym holu ćwiczyć (też zazwyczaj jestem zimą ale pora roku nie gra roli), bo jestem leniwcem i samej mi się nie chce, aaa z grupa to już co innego!
Agnieszko, jeżeli będziesz szybciej może umówimy się na spotkanie wieczorkiem w poniedziałek, oczywiście jak będziesz miała siły! Poznamy się osobiście! Co ty na to? Chyba, że jeszcze ktoś, coś zaproponuje? Pozdrawiam! :serce:
ODPOWIEDZ