Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej, Czy może ktoś ma doświadczenia ze szpitalami z oddziałem rehabilitacyjnym. Może ktoś był, i może polecić taki szpital, jak wygląda pobyt w takim szpitalu?
Witam-nie wiem czy na takie pytanie otrzymasz odpowiedz-jeżeli sprecyzowałbyś miejscowość i jednostkę chorobową to może ktoś z forumowiczów coś Ci będzie w stanie podpowiedzieć-takie jest moje skromne zdanie,Pozdrawiam
Nie znam takiego miejsca.
Jeżeli nie jesteś świeżo po hospitalizacji związanej z pogorszeniem stanu zdrowia (ortopedia,reumatologia,neurologia) to nie ma szans na wcześniejszy wyjazd.
Ja to mam przerobione....od wypadku w 2002 roku
Teraz wyjeżdżam na wnioski złożone kilka lat wstecz. Ale należy być optymistą i nie rezygnować. Kiedyś te 4.5,6 lat minie