Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Tu TARN, a tam TARN.... ktoś tu cierpi na bezsenność - pozdrawiam Cię Irenko i jest mi miło że ty też pilnujesz tych.....urlopowiczów- żeby się za bardzo nie rozbrykali
moze te kobietki TARN...kie tak mają...że nie spią po nocach...
Proszę nie wpadaj na trop, tylko wpadaj w tok........urlopowy co nie znaczy że nie podoba mi się ten...tok rozumowania nie podoba... związany z bezsennością np, mały....dżem z .....jazzem w znanym miejscu
witaj Beatko , wpadłam zobaczyćco nowego...ostatnio widzę wiele sie tu dzieje...a jak twoja robótka domowa...ma się ku końcowi żebyś mogła z czystym suminiem wyjechać
Irena0404 pisze:witaj Beatko , wpadłam zobaczyćco nowego...ostatnio widzę wiele sie tu dzieje...a jak twoja robótka domowa...ma się ku końcowi żebyś mogła z czystym suminiem wyjechać
Irenko, widze światełko w tunelu, został mi tylko ostatni szlif w papierach i pakuje walizki.