Sanvit 08kietnia do 01 maja z Zus ,IWONICZ
- ricolo666
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2017 21:11
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Sanvit 08kietnia do 01 maja z Zus ,IWONICZ
Re: Sanvit 08kietnia do 01 maja z Zus ,IWONICZ
No cóż zbieramy ekipę i do zobaczenia na miejscu..
- ricolo666
- Super Kuracjusz

WITAJ ,jakos zbieranie tej ekipy narazie idzie z wielkim mozolemiwona2103 pisze: 03 lut 2018 13:37 O...jednak Iwonicz i Sanvit.. Jedziemy w jednym terminie. Podobno lepszy jak Excelsior! Miałam właśnie wybór. Zostałam przy Excelsiorze trzeci raz w to samo miejsce to nie za dużo hahaha. Ważne, że sprawdzony...
No cóż zbieramy ekipę i do zobaczenia na miejscu..![]()
- ricolo666
- Super Kuracjusz

,jedziesz z Zus,czy Nfz
Jadę z zusu...Lublin. Ja też nie lubię tych samych miejsc...Iwonicz to wyjątek...po dwóch pobytach nie sposób go pokochać. Specjalnie nie było wyboru...co byś wybrał: Polańczyk...ładny, ale latem, Olecko? Dziura...Rymanów byłam..a Iwonicz jeszcze Biały Orzeł...więc zostałam przy Excelsiorze ze względu na zabiegi..jest ok. A Pani Jola masuje rewelacyjnie..i na tym mi najbardziej zależało.. A reszta atrakcji to dodatek. Jeszcze nie wszystko zwiedziłam...może teraz.
- ricolo666
- Super Kuracjusz

Naprawdę miałeś wybór? podobno teraz nie ma się wpływu na miejsce i termin?zibi666 pisze: 03 lut 2018 17:36WITAJ ,jakos zbieranie tej ekipy narazie idzie z wielkim mozolemiwona2103 pisze: 03 lut 2018 13:37 O...jednak Iwonicz i Sanvit.. Jedziemy w jednym terminie. Podobno lepszy jak Excelsior! Miałam właśnie wybór. Zostałam przy Excelsiorze trzeci raz w to samo miejsce to nie za dużo hahaha. Ważne, że sprawdzony...
No cóż zbieramy ekipę i do zobaczenia na miejscu..![]()
mialem znajomych co byli w Sanvicie i w Excelsiorze jedni i drudzy zachwalali wiec nie jest zle,ja nie jechalbym trzy razy do tego samego osrodka ,lubie eksperymetowac
.ja mialem wybor miedzy Krynica a Iwoniczem ,w Krynicy bylem wiec padlo na Iwonicz
![]()
![]()
![]()