Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień doberek Ciekawe czy wszyscy z tej listy załapią się na wyjazd w 2019 Numerki u mnie raz w górę raz w dół.
Oczekując na swój wyjazd zmuszona byłam przyspieszyć regenerowanie moich kości i rehabilitacja trwa ale prywatnie. Żeby tak numerki spadały jak kasa w portfelu byłoby fajnie . Ale marzenia dobrze mieć Luty rozpoczęłam z numerkiem 63623 - reumatologia .
I czekam dalej ..... W grupie zawsze raźniej
pozdrawiam cieplutko
Witam w poczekalni
Przeglądarkę skierowań sprawdzałam , mam 56497 numerek
Okres oczekiwania wpisano 21 miesięcy
Więc na 2019 r na kuracje się załapię
Jeszcze pozostało , długie oczekiwanie
Pozdrawiam oczekujących
beab pisze: 05 lut 2018 10:06
Ciekawe czy wszyscy z tej listy załapią się na wyjazd w 2019
Numerki u mnie raz w górę raz w dół.
Oczekując na swój wyjazd zmuszona byłam przyspieszyć regenerowanie moich kości i rehabilitacja trwa ale prywatnie.
Luty rozpoczęłam z numerkiem 63623 - reumatologia . W grupie zawsze raźniej
pozdrawiam cieplutko
Jesteś nadal numerycznie za mną w odległości mniejszej niż miesiąc.
W tej samej dziedzinie.
Niewiadomą jest, czy załapiemy się na przydział w tym samym przedziale czasu ?
Tak długi okres oczekiwania również i mnie zmusił do wysupłania z sakiewki groszaków na pół-komercyjną rehabilitację ale z opóźnionym na późną wiosnę terminem realizacji.
W grupie oczekujących kolejkowiczy raźniej choć zdarzają się niedowiarki.
Również pozdrawiam ciepło mimo tego, że za oknem słupek spirytusu w termometrze spada.
Teraz już wiem, że nie muszę się spieszyć. Życie to nie wyścig - to piękna przygoda, w której najlepiej uczestniczyć we własnym rytmie.
Witam,
nareszcie 4 z przodu - mój numer to 49955.
Skierowanie za 414 dni czyli za 13,6 m-ca
Ubyło 16146 - 24,4% (po 134 dniach ,4,4 m-cach oczekiwania)
dziennie 120,5 (w dni robocze 160,2)
Otrzymanie skierowania po 18 m-cach (nfz 21 m-cy) 4 z przodu czyli można myśleć o jeździe pociągiem. Najdłuższe składy węglowe mają po 40 wagonów , ale są też takie z trochę krótszymi wagonami i wtedy upychają 42 wagony. Jeszcze 2 lub 3 miesiące i wsiadam na węglarę. Lepiej jechać niż stać.
Pozdrawiam (moc w excelu).
Witam wszystkich
Przypominam się,że w tej kolejce dalej jestem.
W tym roku zadowalający spadek bo aż 4931 numerków włącznie z dniem dzisiejszym.
Nie wiem dokładnie ile w styczniu bo na wyjeździe byłam i nie sprawdzałam przeglądarki.
Pozdrawiam
medi pisze: 11 wrz 2017 11:36
Z numerem 107611 staję ponownie w kolejce Małża mocno trzymam za koszulę przed sobą żeby mi nie zwiał i ....czekam No to sobie poczekam jak widzę dłuuugo :
Ps.Za kim stoję A kto za mną
Dziś numerek 87735 czyli od 11 września spadło tylko 19876numerków w 107 dni ...no to sobie jeszcze dłuuugo poczekam
Dziś numerek 79587 ,w 42 dni 8148 numerków..... No to sobie jeszcze poczekam Ale ...może KRUS będzie łaskawszy od NFZ-u
Witam !
Po dłuższej nieobecności spowodowanej pobytem w szpitalu dzisiaj sprawdziłam przeglądarkę , jestem na liście oczekujących z numerem 61089.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.