Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Ja także polecam "Watahę " jestem już po obejrzeniu drugiej serii .Chwilami może i naciągany ,ale także pokazujący piękno Bieszczad i warunki w jakich tam jeszcze ludzie mieszkają .Doskonałe zdjęcia i jak dla mnie rewelacja jak na nasze polskie kino
Natomiast duże wrażenie zrobił na mnie film " Gdzie jesteś Amando " .Porwane dziecko ,życie uboższej części ludności Ameryki i zakończenie które zaskakuje i daje do myślenia .Bardzo trudno ocenić bohaterów filmu a ich decyzje mogą budzić mieszane uczucia .
"Gdzie jesteś Amando ?",oglądałam już jakiś czas temu,ale pamiętam dobrze. Przejmujący film,warto obejrzeć.
Polecam też inne ekranizacje książek Dennisa Lehane /książki też polecam, trochę napisał/ przede wszystkim
"Rzeka tajemnic"-świetny film Clinta Eastwooda i "Wyspa tajemnic" Martina Scorsese, tematycznie całkiem różne,obydwa
z doskonałą obsadą. Mocno polecam.
Ja sobie dzisiaj poszłam na film...Narzeczony na niby...polecam ten film..fajna obsada , romantyczna komedia...kto lubi takie filmy nie będzie żałował..