Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beatrix-67 pisze: 08 lut 2018 20:02
Ty to masz nosa na pewno nie będzie to listopad bo ja Tobię wróżę lato 2019 r .i chyba sam tak sobie wycyrklowałeś żeby nie było zimno i zimy
POZDRAWIAM ZJEDLIŚCIE JUŻ PĄCZKI?
Zima jest OK. Byłem dwa razy w lutym i nie mogę narzekać. Natomiast listopad jest okropny. Nie celuję w określone miesiące, po prostu wracam z sanatorium i po ok. 2 miesiącach składam następny wniosek i tyle. Teraz rzeczywiście może być lato ale jeżeli będzie wrzesień z początkiem października to też nie będę narzekać. Najważniejsze jest to gdzie dostanie się przydział.
Pozdrawiam