Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam w kwietniu mam wyznaczony termin wyjazdu z Zus do sanatorium uzdrowiskowego "Daniel" do USTRONIA ,jak każdy chyba tu na forum chciała bym dowiedzieć się czegoś o tym miejscu,a może ktoś też tam się wybiera w tym terminie (8.04) ,będę wdzięczna za każdą informację
Ostatnio zmieniony 07 lut 2018 21:51 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Witaj Grazynko ... Poszukaj informacji o Danielu w wyszukiwarce forumowej..Jest troche opinii na forum o tym osrodku...a jesli masz jakies dodatkowe pytania to służę pomocą....Pozdrawiam
jak miło zobaczyć zagubioną nowicjuszkę sanatoryjną...Dobrze trafiłaś... trochę na zabiegi i wieczorem na tańce... W Ustroniu jest się gdzie zabawić.. wszystko w jednym miejscu tylko trzeba czasem pod górkę się przejść. Centrum zabiegowe i zabawowe to okolice Równicy. Pozdrawiam i miłego pobytu życzę, Grają tam w kilku sanatoriach :Wilga , Jaskółka, Równica itp. Do wyboru.
Witaj Grażynko,jak już Będziesz po kuracji, z pewnym bagażem wspomnień, to zapraszam do tematu " I Po Turnusie. Wspomnienia..." By mam nadzieję miłych chwil, powspominać pierwsze sanatorium Miłego pobytu i zdrowia życzę
Witam Pomocnego Kuracjusza Zdar-ek1
Jak dobrze zrozumiałam to nie masz mi nic do powiedzenia o tym sanatorium a to znaczy ze nie miałeś okazji tam być , ale będę pamiętała i odezwę się jak juz będę po . . . kuracji zdrowotnej pozdrawiam
Bardzo dziękuję Marconi50 za cenne informacje dotyczące wyjazdu do sanatorium i dodatkowych rozrywek , mam nadzieję że uda mi się z tych propozycji skorzystać
Witam ponownie czy ktoś w tym terminie wybiera się do Ustronia ? Chętnie poznam osoby które chciały by zemna trochę po pisać i poznać się jeszcze przed wyjazdem żeby stres trochę zniknął bo to mój pierwszy taki wyjazd pozdrawiam
Witam .
Także jadę do Ustronia do Daniela 8 kwietnia(z okolic Oświęcimia) mam do was pytanie ,czy w tym sanatorium jest pralnia czy trzeba zabrać mnóstwo ciuchów ( wiosna może płatać figle ) oraz jak wygląda sprawa z samochodem tzn jakiś dziki parking w okolicy Pozdrawiam Forumowiczów
Internet jest tylko na dole przy recepcji.... jak chodzi niewiem bo miałam swój... Parkowałam przy ośrodku, więc w kwestii dzikich parkingów też wiem niewiele. Pralni nie ma. Radyjek nie ma. Telewizor humorzasty... jak mu się chce to odbiera jak nie to nie... Pozdrawiam