Ustroń Daniel od 8.01.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
fil
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2017 08:22
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Ustroń Daniel od 8.01.2018

Post autor: fil »

Tak jest na 100%, ale chyba zapomniałem dodać, że wyjeżdża w niedzielę-czyli dzień wcześniej. Może dlatego nie wyskaluje we wszystkich wynikach. ;)
Pozdrawiam i sorki wielkie za zamieszanie
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dzień dobry :)
Widzę, że Pan/Pani są obecnie w Ustroniu w Danielu. Będę wdzięczna za każdą informację jak tam jest ? Z góry dziękuję :) Efa
graziag
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2018 19:21
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: graziag »

utor: sztani
31 gru 2017 19:06
Forum: Wyjeżdżam do sanatorium. Planuję wyjazd do sanatorium.
Temat: Ustroń Daniel od 8.01.2018
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 576
Witaj Fil skoro piszesz to masz internet wejdź na Google wpisz Ustroń i masz wszystko . też jadę do Ustronia ale w kwietniu i tak sobie radzę ... Link ; https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/search.php?keywords=Daniel+Ustro%C5%84 Wejdź w e-podróżnik.pl tam masz wszystkie połączenia do ...

Hej ;) sztani znalazłam twój wpis który mnie zainteresował ,tak się składa że też wyjeżdżam w kwietniu do Daniela w Ustroniu,czy możesz coś więcej napisać na ten temat ? Może okaże się że w tym samym terminie jedziemy tzn 8 kwietnia ;) pozdrawiam
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Sztani jedzie do Równicy,a nie do Daniela.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Milena R. i inni przyszli kuracjusze Daniela. Nie trzeba kombinować z żadnym autobusem w Ustroniu, bo to nie jest wielkie miasto, gdzie jest komunikacja miejska. Przy samym przystanku kolejowym/nie można tego nazwać dworcem kolejowym/ jest postój taksówek. Te taxi stoją tam cały czas od rana do wieczora i za 7 zł dojedziesz pod drzwi Daniela. Ja wróciłem tydzień temu z Ustronia-Równicy i do Równicy płaciłem 7 zł o 6.00 rano. Co do tego zadymienia to ja nie widziałem przez 24 dni/turnus ZUS/ ani jednego komina w Ustroniu, który dymił by na czarno. Z wszystkich kominów widziałem biały dym, co by świadczyło o opalaniu domów i sanatoriów gazem, a nie węglem. Nie wiem skąd macie takie informacje, że w Ustroniu z kominów wydobywa się czarny dym. Dodam,że byłem cały styczeń 2018 r. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ