Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Post autor: AgaC »

[/quote]

... ani pobyt komercyjny :)
[/quote]
No tak. nalezy jechac i cieszyć się ,że "dali"
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Już sama nie wiem co bym teraz chciała...zawsze byłam w pokojach 2,3 osobowych i było bardzo fajnie :)
Ale człowiek się zmienia i teraz chyba chciałabym jedynkę po tych wszystkich lekturach na forum :roll:
Prawda jest taka ,że trzeba cieszyć się w obecnych czasach z tego co ...dadzą :?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

AgaC pisze: 09 lut 2018 15:29
... ani pobyt komercyjny :)
[/quote]
No tak. nalezy jechac i cieszyć się ,że "dali"
[/quote]

Trochę dziwny ten cytat , ale domyślam się , ze to do mnie ...

Dla wielu osób , sanatorium jest jedyną mozliwościa rehabilitacji , i podreperowania stanu swojego zdrowia . Im nie zależy czy chodzą nago , czy w pidżamie , czy są sami w pokoju , czy w kilka osób , dla Nich istotne jest aby ulzyć swoim dolegliwościom . Póki co , NFZ nie jest w stanie zapewnić wszystkim kuracjuszom jedynek .... zatem niech z nich korzystaja Ci , którzy ...... poza pobytem rehabilitacyjnym , szukaja w sanatorium czegoś więcej ;) ...np chodzenia nago ;)
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj Gieniu, Gieniu....
Przyjmijmy,ze po to jadę do sanatorium by spać nago. Spoko. Niech będzie i tak.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aga ... doskonale wiesz , ze jedynek w sanatoriach jest jak na lekarstwo .... niestety .... i kiedy czytam motywacje , że chce spać nago , bądż bez czyjegoś oddechu za plecami , nachodza mnie właśnie takie refleksje :)
Niechże te jedynki dostana osoby , które mają zalecania lekarskie typu .. stomia , silna alergia i inne .... a nie osoby pragnace chodzić nago :D ... turnus trwa tylko 3 tygodnie , jakoś przeżyjecie te pidżamy a potem w domu .. hulaj dusza :D
Ostatnio zmieniony 09 lut 2018 15:45 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przypominam jednak,ze różnicę pomiędzy pokojem wieloosobowym a jednoosobowym pokrywa się z własnej kieszeni. I skoro taka mozliwosc jest to ja chętnie z niej skorzystam.
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu, a czy ja twierdzę,że osoby ze stomią czy alergią nie powinny miec mozliwoasci mieszkania w pokoju 1-os? Gdzies Ty to wyczytała? :o :shock: Skoro sa zwolennicy mieszkania w pokojach wieloosobowych i mówią że lubią wieczorami rozmawiac z kolezankami to ja insynuuję,że w tym czasie obrabiają dooopy innym kuracjuszom? No litości. Napisałam dlaczego ja lubię mieć 1os pokój. I tyle
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

AgaC pisze: 09 lut 2018 15:44 Przypominam jednak,ze różnicę pomiędzy pokojem wieloosobowym a jednoosobowym pokrywa się z własnej kieszeni. I skoro taka mozliwosc jest to ja chętnie z niej skorzystam.
...kosztem osoby na prawdę potrzebującej .... Ty zarezerwujesz pierwsza dla Twojego widzimisię , dla chodzenia nago , a osoba z problemami usłyszy , że nia ma już jedynek .... i męczy się te 3 tygodnie ..
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

AgaC pisze: 09 lut 2018 15:47 Gieniu, a czy ja twierdzę,że osoby ze stomią czy alergią nie powinny miec mozliwoasci mieszkania w pokoju 1-os? Gdzies Ty to wyczytała? :o :shock: Skoro sa zwolennicy mieszkania w pokojach wieloosobowych i mówią że lubią wieczorami rozmawiac z kolezankami to ja insynuuję,że w tym czasie obrabiają dooopy innym kuracjuszom? No litości. Napisałam dlaczego ja lubię mieć 1os pokój. I tyle
Aga ... jeszcze raz powtarzam .... jedynek w sanatoriach jest bardzo mało ....
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przykro mi, ale muszę Cie rozczarowac. Wiele sanatoriów NIE PROWADZI rezerwacji pokoi. Jezeli jednak ktos ma wskazania lekarskie to nie spotkałam się, by nie były respektowane.
Zablokowany