Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
w sanatoriach bylam juz .... nawet nie pamietam ile razy
bylam z ZUS, z NFZ i na turnusach rehabilitacyjnych
nigdy calkiem prywatnie-zawsze na skierowanie
zaliczylam jedynki, dwojki, trojki i raz czworke
I wlasnie te czworke (duzy pokoj) wspominam najmilej-Dedal w Polanczyku-byc moze to za sprawa wspolspaczek
W jedynkach bylam wtedy gdy wymagalo tego moje zdrowie. Nie bardzo lubie jedynki.
Chyba najbardziej odpowiadaja mi dwojki.
Najgorsze sa chyba trojki, bo czesto sa bardzo ciasne-najpewniej dostawione lozko do dwojki.
GIENIA pisze: 09 lut 2018 19:12
Martinko ... ja już dostałam stek wiadomości obraźliwych na priw .... za co nie wiem tak do końca , bo ja nigdy nie byłam i nie chcę być w jedynce ...