Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
-
forumowicz
Jeden post odniosłam do tematu, drugi do Gieni tu nie ma żadnych aluzji
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
przecież nie można do tego dopuścić
Otóż moim zdaniem Pani chciała obdarować Ciebie jedyneczką dla świętego spokoju bo bała się , że będziesz za chwilę żądał z aneksem kuchennym
do tego jeszcze doszedł Twój tembr głosu
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Kilka miesięcy wcześniej zadzwonić, długo gadać i pytać recepcjonistkę o wszystko ze szczegółami najlepiej miłym męskim głosem
-
forumowicz
Jest opcja na PW zablokowania osób , które nagabują nas , chyba jasne jest że odniosłam się do przykrych postów na PW do Gieni , a nie do Twoich wypowiedziGieniu, bardzo mi przykro , w tej sytuacji zablokuj naszą/ naszego "miłego" kolegę czy koleżankę, można dyskutować , można mieć inne zdanie , może tak być ,że każdy zostaje przy swojej argumentacji , ale nie należy obrażać
jeśli ktoś tego nie rozumie ....
-
forumowicz
słusznie.A dokąd jedziesz? Ja na ten rok jedynkę mam już zabukowaną ale kolejny wyjazd w przyszłym i też będę chciała jedynkę. Jak przetrzesz szlaki "jedynkowe" to daj znać gdzie i jak.
- ricolo666
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2017 21:11
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
Popieram CIE AGA C,tylko jedynka o ile jest taka mozliwosc ,plotkary pewnie maja odmienne zdanie .POZDRAWIAM.AgaC pisze: 09 lut 2018 15:51 Tak. Wiem,ze jedynek jest mało. Dlatego cieszę się,ze jest wielu zwolenników pokoi wieloosobowych. Dla kazdego coś miłego![]()