Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem już tydzień w domu po powrocie z sanatorium ale jakbym nie była, jestem już tydzień w pracy ale jakbym nie była Oj Iwoniczu Iwoniczu aleś mnie zbałamucił
Czy też tak macie
Ciekawe czy "Nasz Deremi" też chce do Iwonicz On to się wycwanił i gdzieś nad morzem na piasku się wygrzewa i jeszcze mówi że to koniec świata ja też chcę na ten koniec świata bez cywilizacji z ekipą z Iwonicza
No morza i pisaku to raczej nie ma w Iwoniczu Mikołaj i ten drugi to tylko przelotna znajomość na zakrętach No nie wiem czy bym zabrała ich ze sobą przecież to obcy nie adoptowani