Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bez komentarza i wszystkiego co najlepsze łezka mi się w oku kręci bo naszło Nas z braciszkiem na wspominki- a jak odległe to nie wspomnę bo się wystraszycie, ale jakie piękne
Smutno mi, że jestem zmuszona opuścić moich wytrwałych nocnych marków, ale idę lulu. Muszę się zregenerować przed podróżą, bo czeka mnie trochę kilometrów za kierownicą. Dobrej nocy Wam życzę.
Beatko życzę super wypoczynku...mnóstwa wrażeń...pięknej pogody i towarzystwa...doborowego... . to może zatrzymasz sie na kawkę w Tarnowie...teraz albo spowrotem?