Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Karkonosz to raczej nie był duszek ale już nam nie grozi bo leży podobno pod wielkim głazem na Szlaku Walońskim w Szklarskiej Porębie ....wypędzony przez ludzi ze swojej siedziby na Równi pod Śnieżką, patrząc na umiłowane góry, zmarł ze zgryzoty i tu znalazł miejsce wiecznego spoczynku sprawdziłam głaz leży
Nie ma to jak wieczorem, gdy większość kuracjuszy już w łóżeczkach, wybrać się na spacer.
Cisza wtedy w Zdroju i spokój, nie trzeba kombinować aparatem, aby kadr był bezosobowy.
Pora zakończyć moją wędrówkę po Cieplicach i okolicy. Mam nadzieję, że te zdjęcia i trochę informacji pomoże
w zagospodarowaniu wolnego czasu. Oczywiście tym, którzy taki wolny czas spędzają aktywnie i lubią zwiedzać.
Na koniec mam jeszcze pytanie do osób, które dużo wcześniej jeździły do Cieplic.
Czy ktoś może krótko przybliżyć historię budynku przedstawionego na zdjęciach poniżej?
Jesli sie nie mylę, to bok budynku przy hostelu Polonia. To dyskoteka dorosłego człowieka:)
Właściecielem jest Pan Krzysiu, który prowadzi tam dyskoteki , równiez dla kuracjuszy, lata 80-90
Budynek jest dosyc stary. Kiedys służył niemcom jako miejsce spotkan i zabaw.