O której godzinie opuścić pokój?
-
czesku
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 25 gru 2017 16:13
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
O której godzinie opuścić pokój?
zgodnie z regulaminem trzeba opuścić pokój do godz. 10.oo. Co zrobić jak się ma odjazd o godz. 16-17?
Można zostać? Mam na myśli Kołobrzeg "Parła Bałtyku" Czy można wtedy wyjechać dzień wcześniej?
Re: O której godzinie opuścić pokój?
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
czesku pisze: 11 lut 2018 17:32 Witam,
zgodnie z regulaminem trzeba opuścić pokój do godz. 10.oo. Co zrobić jak się ma odjazd o godz. 16-17?
Można zostać? Mam na myśli Kołobrzeg "Parła Bałtyku" Czy można wtedy wyjechać dzień wcześniej?
Najlepiej sprawdzić na ich stronce lub też będąc już na miejscu bo pewnie mają specjalnie przeznaczone jakieś pomieszczenie gdzie można np.przechować bagaż gdy ma się wyjazd o póżniejszej godzinie
-
forumowicz
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
-
Pietka 50+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2017 14:04
- Staż sanatoryjny: 2
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Trzecie sanatorium to powinieneś być zorientowany. Przede wszystkim zależy kto cie wysłał. Jeśli NFZ to w papierach, że do 10 lub 12 a z ZUS do godz. 24 dnia wyjazdowego. Wcześniejszy wyjazd dopuszczalny jest od godz. 0,01 dnia wyjazdowego. Jeśli się dogadasz z pielęgniarkami to nawet po 22 dnia poprzedniego. Takie rzeczy należy dogadywać na miejscu bo różne sanatoria różnie do tego podchodzą.czesku pisze: 11 lut 2018 17:32 Witam,
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Perła Bałtyku w Kołobrzegu jak i pozostałe obiekty z grupy Uzdrowisk Kołobrzeskich Mewy i Muszelka posiadaja pomieszczenie do przechowania bagażu w dniu wyjazdu .czesku pisze: 11 lut 2018 17:32 Witam,
Oczywiście jest ono Oficjalnie odpłatne w wysokości chyba 5 lub 10 złotych.
Irytujące jest natomiast pytanie .
Natomiast od razu udzielę odpowiedzi ..Kazdy chciałby dostać pokój gdy przyjedzie bo po podrózy .
Natomiast w Przedsiębiorstwo Uzdrowiskowym Kołobrzeg Oficjalnie nie ma wcześniejszych wyjazdów chyba ,że opłacimy ustalona stawkę ..choć jest jeden Fortel ,ale niezbyt popularny .
...otrzymujemy w okolicach późnego popołudnia lub Kolacji zależy jaka jest pielęgniarka wypis i po angielsku z pomoca innych opuszczamy sanatorium w godzinach wyjazdu
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Godzina opuszczenia 10;00 rano
Wyjazd wieczorem po kolacji dzień wcześniej .
Ostatnia wizyta lekarska , poinformowałam że chcę wcześniej wyjechać .
Nie robili żadnego problemu, zgodzili się
Większość kuracjuszy wcześniej wyjeżdżało .
Oświadczenie pisemne wcześniejszego wyjazdu ,pozostawiłam w recepcji
Każde sanatorium ma swoje prawa .
Pozdrawiam
-
Gelek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 lut 2013 00:16
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6