Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
....Jeżeli kupi sobie kobieta suknie ,to będzie wyglądała pięknie przez dzień. Daj kobiecie marzenia i cel, a będzie wyglądać pięknie przez całe życie.
każda z nas jest piękna na swój sposób.... my kobiety nie potrzebujemy strojów makijażu wystarczy nam pożądanie w oczach mężcyzny
[quote="many"]Według mnie piękno polega na niedoskonałościach. Nie ma jednoznacznej definicji piękna. Są tylko mody i trendy, które się zmieniają i mijają. Wszystko siedzi w psychice i od tego należałoby zacząć. Aby wyglądać pięknie, trzeba czuć się dobrze we własnej skórze. Zależy ono od kondycji naszego wnętrza i poczucia własnej wartości. To może brzmi banalnie, ale twarz i ciało są lustrem samopoczucia. Piękna kobieta emanuje radością z wewnątrz, wtedy jej zewnętrzna powłoka lśni, kocha siebie i stąd czerpie siły. To czasami trudne, bo tkwimy w schematach, które narzucają nam, jakie powinnyśmy być. Modelki ostatnio wyglądają tak samo- posągowo piękne, sztuczne, bez śladu ciepła i duszy. Stara kobieta ze zniszczonymi ciężką pracą dłońmi też może być piękna. Ważne są emocje! Piękno, kobiecość i intelekt powinny stać się jednością. Tylko równowaga między nimi gwarantuje harmonię. ....DLA PAŃ OD MANEGO,,,,
Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała mi, ze jest szczęśliwa. Zapytałam z jakiego powodu. Opowiedziała mi, ze ktoś jej zadał pytanie...co się stało, że tak pięknie wygląda? " I wiesz co? nie odpowiedziałam...uśmiechnęłam się tylko? Ale tobie powiem!!wyglądam pięknie bo jestem zdrowa,zakochana i ktoś nareszcie odwzajemnił moje uczucie, i co ty na to?" Moja odpowiedz brzmiała: Ja też tak chcę . Jutro się zobaczymy. Ciekawa jestem czy faktycznie tak wypiękniała ...od tej miłosci