Wieniec Zdrój Jutrzenka od 22 luty
Re: Wieniec Zdrój Jutrzenka od 22 luty
-
Biker
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 gru 2017 02:45
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 1
Dobry wieczór aktualni i przyszli kuracjusze
Pozytywka napisała że nie ma opcji na sobotnio niedzielne przepustki, a czy ktoś ma wiedzę jak się to odbywa kiedy pobyt przypada na święta, np. Wielkanoc lub Boże Narodzenie.
Pytanie odnośnie wyjścia np. do kina do Włocławka jest możliwe?, należy kogoś o tym fakcie powiadomić? Są jakieś procedury w związku z tym?
Pozdrawiam
Biker
Biker pisze: 18 lut 2018 20:36Dobry wieczór aktualni i przyszli kuracjusze
Pozytywka napisała że nie ma opcji na sobotnio niedzielne przepustki, a czy ktoś ma wiedzę jak się to odbywa kiedy pobyt przypada na święta, np. Wielkanoc lub Boże Narodzenie.
Pytanie odnośnie wyjścia np. do kina do Włocławka jest możliwe?, należy kogoś o tym fakcie powiadomić? Są jakieś procedury w związku z tym?
Pozdrawiam
Biker
Więc tak, z tego co się zorientowałam, turnus który w zeszłym roku przypadal w Wielkanoc nie mógł jechać na przepustkę. Na spotkaniu organizacyjnym pierwszego dnia mówią że nie ma takiego czegoś jak przepustka. Co. Do Wyjazdu do Włocławka itd. do 23 trzeba być w swoich pokojach. Ale mój znajomy wracal z kina później o nie miał problemów. To nie więziennie, nikogo nie musisz informować. Po zabiegach masz czas dla siebie
Staram się pomóc, bo sama byłam zagubionaamorek pisze: 18 lut 2018 18:49 Pozytywka Dziękuje jesteś naprawdę niezwykle pomocna![]()
wracaj do zdrowia dziewczyno życzę z całego serducha
![]()
Ja mam zapalenie chrząstki, jestem po artroskopii, usunęli mi Lekotke, usunięcie błony maziowej. Okazało się też że mam jakieś zwyrodnienia. Basenu nie mam bo nie chciałam w zamian poprosiłam o więcej ćwiczeń. Na gimnastyce nie mogę tylko wykonywać ćwiczeń gdzie trzeba klękac no nadal mam z tym problem. Waga poleciala w dół. 4 kg co prawda ale cialo wyszczuplalo znacznieIlonkaW pisze: 18 lut 2018 19:22 Pozytywka ja właśnie obawiam się tego bólu, czy te ćwiczenia nie pogorszą sprawya najbardziej liczę na spadek wagi
a co miałaś z kolankiem?
-
forumowicz
Wieczorki taneczne są w Jurzence codziennie oprócz poniedziałkuamorek pisze: 18 lut 2018 22:02 Pozytywka nie wiem czy ktoś pisał czy nie , a jak tam w Jutrzence i okolicach wyglądają sprawy taneczno towarzyskie i sprawdzanie wieczorne czy nóżki umyte![]()
Pewnie, że nie zaszkodzi. Ja mam zamiar ćwiczenia kontynuować w domku ciekawe czy coś z tego wyjdzieIlonkaW pisze: 18 lut 2018 22:20 Pozytywka ja mam zerwane więzadło krzyżowe przednie także żadnego zginania w kolanie niestetyczekam na rekonstrukcje. Ale cieszę się, że jest chociaż jedna pozytywna rzecz z całego wyjazdu, bo za długo już siedzę w domu
kilka kilogramów mniej na pewno nie zaszkodzi
pozdrawiam serdecznie