Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bogjan pisze:anusia153 byłaś na 1 piętrze od strony południowej czy północnej.Miałaś balkon.Neurologia.
Tak neurologia. pokój miałam 3 osobowy bez balkonu ale z łazienką od strony północno-zachodniej. Jednak brak balkonu szczególnie latem to trochę niedogodność, ale rozwiesić pranie można na tarasie.
Sloneczko pisze:nie rozpakowana może Anusia czas wracać
Tak nie rozpakowana Wracać a po co Jak Was tam nie ma. Liczy się nie tylko miejsce ale liczy się z kim Mam chandrę idę spać Przyjaciel (e) jak zwykle dali d....
Sloneczko pisze:mam nadzieję, ze dzionek będzie milutki, jestem znów nastawiona bardzo pozytywnie do całego świata .....i nadal chce do Iwonicza
Witam popołudniowo Dzień jak do tej pory okazał się miły chodż bardzo pracowity jestem nareszcie obrobiona mogę myśleć o weekendzie Słoneczko a może by tak do Iwonki albo nie ja chcę do Iwonicza
Do Iwonki to ja nie mogę się dodzwonić Już pewnie zaczeła pisać swoją nową własną historię Wieczór przyjemny ciepły pospacerować było nawet przyjemnie .