TERESIN OD 28,07-17,08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2009 21:42
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 7

Re: TERESIN OD 28,07-17,08

Post autor: jagoda_6765 »

Witam , dziekuje za informacje napewno sie przydadza. czytalam wczesniej ze dobrze zrobic sobie rezerwacje pokoju dwuosobowego wtedy jest z balkonem , czy to znaczy ze niewiele jest pokoi z balkonami? pozdrawiam
KURCZE CZ NAPRAWDE NIKT NIE JEDZIE DO TEGO SANATORIUM OKI, ZATEM BEDE GOSCIC SIE SAMA
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 20:29
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: krisss0070 »

Witam , dziekuje za informacje napewno sie przydadza. czytalam wczesniej ze dobrze zrobic sobie rezerwacje pokoju dwuosobowego wtedy jest z balkonem , czy to znaczy ze niewiele jest pokoi z balkonami? pozdrawiam
KURCZE CZ NAPRAWDE NIKT NIE JEDZIE DO TEGO SANATORIUM OKI, ZATEM BEDE GOSCIC SIE SAMA

można zarezerwować polecam pokój z balkonem 114 najładniejszy :) są tylko dwu pokojowe 2 z balkonami a i chyba 4 ale to już wieloosobowe :) i nie martw się na pewno nie będziesz goscic tam sama ja też tak myślałam :) życzę miłego pobytu ,fajnych osób :lol: i przede wszystkim powrotu do zdrowia :) :)
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

witam i dzieki , a wiesz moze ile km jest do tego osrodka bo znalazlam mape i widze ze tam ladny kawałek od stacji trzeba isc do tego lasku chyba ze ze stacji sa taksowki pozatym nie jest tak zle dla mnie super pozdrawiam
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jagoda_6765"]witam i dzieki , a wiesz moze ile km jest do tego osrodka bo znalazlam mape i widze ze tam ladny kawałek od stacji trzeba isc do tego lasku chyba ze ze stacji sa taksowki pozatym nie jest tak zle dla mnie super pozdrawiam

no tak gdzies 3 km...no przez ten lasek jest troszkę bliżej ale polecam taxi bo na nogach z bagażem to nie polecam :)
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dziekuje za informacje sa dla mnie bardzo cenne , a mozesz mi powiedziec z kad ty jestes?
Awatar użytkownika
krisss0070
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="jagoda_6765"]Dziekuje za informacje sa dla mnie bardzo cenne , a mozesz mi powiedziec z kad ty jestes?

napisałam na priw ;)
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

no coz juz tak blisko termin wyjazdu i nikt sie nie odzywa ,a moze teraz ktos dopiero doszedl i jedzie do Teresina 28, lipca , z lubuskiego lub okolic,pozdrawiam
Awatar użytkownika
jagoda_6765
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkich wybierajacych sie do Terecina CRR miejsce moze ładne ale naprawde nie ma tam co robic w wolne chwile do miasta daleko pospacerowac nie ma jak bo po palrku gryza baki i komary w pokojach duszno ,prania nie ma jak wysuszyc , zabiegow malo i tak jak u mnie rozlozone na caly dzien pierwszy o8 ostatni o 17 wiec zapij woda by udac sie gdzies dalej na dluzej,w sklepikach wszystko drogie, pokoj 4 osobowy dobrze ze towarzysrwo mile chodz przyznam ze nie jestem zadowolona z calego pobytu zawsze znajda sie osoby kture potrafia dokuczyc a juz nie mowie do jakiego klamstwa potrafia sie dopuscic, obsluga bardzo mila wszystkie panie rehabilitantki ale za to lekarz i jedna o czarnych wlosach pielegniarka pozal sie boze, na stolowce jak siedziesz blisko wydawania to masz szczescie bo jesli na koncu sali przygotujcie sie ze posilki bedziecia jadac na koncu jak juz pierwsze stoliko zjedza jedzenie skromne hahah da sie schudnac jednym slowem nie wybiore sie tam nastepnym razem i innym idradzam, chyba ze ktos sie godzi na takie warunki , a dodam od siebie cicnienie jestem niskie i mozna sie zle czuc ,
janeczka2411
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2013 19:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: janeczka2411 »

Witaj jagoda 6765! czy w tym palacyku jest jakas kawiarenka zeby mozna napic sie kawy ? a w pokoju jest telewizor? Napisz prosze czy jest gdzie milo spedzic wieczory bo o tym nikt nic nie pisze
ODPOWIEDZ