Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Co taka cisza w łódzkim- czy nikt nie wybiera się do sanatorium?Ja na chwilę obecną mam nr 13666i liczę może na wrzesień a wniosek składałem w pazdzierniku 2016 i jak sądzę czeka mnie jeszcze weryfikacja ale czekam cierpliwie Pozdrawiam wszystkich miło i ciepło
Witam Wszystkich Podpisuję listę z numerem 10900.Czekam od września2016.wymieniajmy się spostrzeżeniami swoimi.Pozdrawiam,życząc rychłych wysiadek na docelowej stacji.
Witam
Mój nr obecnie ok 45400. Wniosek wypełniony w sierpniu, wpływ do NFZ na początku września 2017. Więc jeszcze dłuuugie oczekiwanie.
Pozdrawiam wszystkich ☺
Witaj Aniu,możesz napisać jaki masz czas oczekiwania ?Ja zaczynałam we wrześniu 2016 ,na dzień dzisiejszy mam nr 9800.Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów.