Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cieszę się Pani,ze Cię rozbroiłam ....to były kawałeczki aż się łezka kręci
A te nowości Basiu,nie czuj się urażona ,ale ni jak mi nie podchodzą
Kora miała tak świetne kawałki,że nie powinno ich się "unowocześniać", odwrotny skutek to daje
...ale,może młodszemu pokoleniu się spodoba i furorę zrobią
Nutko, nie uraziłaś , zagrałam ponieważ ten mirage jest nowum , nie mam jeszcze zdania .
Wiesz , zawsze uważam , że to co mi się podoba nie musi podobać się innym
Staram się także uszanować upodobania innych , chociaż czasami jest ciężko
No ciężko Basiu,ale tak już jest To co nam się podoba ,nie musi podobać się innym
Taka kolej rzeczy i nie ma co ubolewać...Ty wiesz jakby było nudno,jakby wszyscy mieli takie samo zdanie