Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
waderan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2015 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek

Post autor: waderan »

Miałbym pytanko o internet,tv i basen jakie szanse na korzystanie.
waderan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2015 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: waderan »

Czyżby nikt niebył tam ostatnio,niepotrafi odpowiedzieć ???
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

4 czerwca zakończyłam turnus w Gracji. Podsumowując jednym zdaniem jestem zadowolona. Obiekt pamięta czasy PRL - lu. ale to przecież nie tak odległe. Pokoje 2-osobowe sprzątane co dwa dni, wymiana ręczników praktycznie na życzenie.Zabiegi ok, basen solankowy niewielki jeśli nie ma przeciwwskazań przyznawany każdemu kto chce.Jedzenie może nie super ale zadowalające. Nie schudłam. :D Zupy zaczęłfy się powtarzać w trzecim tygodniu. Zawsze mocno ciep£e , drugie dania również. Pieczywa pod dostaykiem. Śniadania - zupa mleczna i coś tam..ser wędlina troszkę masełka i pomidorek. Kolacje coś ciepłego i dodatkiwo jak na śniadanie. Zabiegi do obiadu., po czas wolny. Miejsc do rozrywki skolko godno, trzeba tylko chcieć się bawić:lol: Ciechocibek w maju jest super, pogoda też sprzyjała.
Awatar użytkownika
maria 71
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2016 10:41
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: maria 71 »

I ja już wróciłam z Gracji. Podpisuję się pod opinią Chmurki07. Ja schudłam 4 kg. :D Gimnastyka na siłowni, w basenie solankowym i na materacykach zrobiły swoje, no i przecież tańce... Było cudownie :serce:
ODPOWIEDZ