Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Kuracjuszy, Jeśli mogę coś podpowiedzieć to można dostać skierowanie bardzo szybko, warunkiem jest posiadanie Zasłużonego Honorowego Krwiodawcy Krwi , wystarczy dosłać do NFZ ksero książeczki ZHDK wraz z nr skierowania i ma się dużo wcześniejsze skierowanie ...ewentualnie od razu podpiąć takie ksero we wniosku . ja czekałem 3-4 miesiące.Pozdrawiam
Witam. mam na imie Kamila. Moja mama miała złozony wniosek w NFZ 14 lipca 2016-reumatologia.Obecnie numer w kolejce 1520.Czy moga państwo podpowiedziec na kiedy moze dostac zaproszenie do sanatorium?
Witam córka Lidki na forum
Okres oczekiwania reumatologia 21 miesięcy mam wpisane
Wpis Emilki Wielkopolski NFZ okres oczekiwania
https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=4&t=18165#p723227
Witam serdecznie, czy ktoś ostatnio składał wniosek do NFZ na wyjazd sanatoryjny i jaki jest obecnie przybliżony czas oczekiwania na wyjazd... Pozdrawiam.
Witaj xzibi,niestety czas oczekiwania znacząco się wydłuża.... Chciałabym chociaż w przybliżeniu wyliczyć czas następnego wyjazdu do sanatorium i jakoś sensownie złożyć wniosek...Zależy mi teraz na wyjeździe w miesiącach letnich. Pozdrawiam serdecznie.