Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Adrenalina tylko mi rośnie od oczekiwania.Kiedy i gdzie ciągle krąży myśl po głowie. .Oby nie Gołdap. Ostatnio tam byłam z Zus-u.Nie przypadł mi do gustu.Słyszałam że Nfz pierwszaków wysyła do Ciechocinka.To prawda ?
Pierwszy mój wyjazd był ze zwrotów i byłam w Połczynie,drugi był do Świeradowa.
Nie chciałabym pojechać do Gołdapi,po pierwsze za blisko a po drugie ...dziura.
Zosia pisze: 05 mar 2018 21:42
Byłam już wiele razy. Nigdy w Ciechocinku oczywiście w sanatorium Oni nie mają żadnych zasad
Tak.wiem.Kiedyś prywatnie z mężem na kwatere pojechalismy na 3 dni.Napatrzylismy się na dancingu i pod grzybkiem...Teraz też z mężem ruszam.Tylko muszę jakiś sprzęt mu kupić do upilnowania jakby co...hi hi.