Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Po dwóch miesiącach od złożenia wniosku spadło mi o 2000. Dzisiaj przeglądarka pokazała 25314, profil reumatologia. Poczekam do maja-czerwca 2019 roku........jak doczekam. Pozdrawiam kolejkowiczów z lubelskiego i nie tylko.
Witam!!! U mnie od 23.11.17 spadło o 4840 numerów a teraz spada bardzo powoli dzisiaj tylko 37 i mam 22392 asia13 jest najbliżej mego numeru różnica około 500