Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Poczekalnia na wyjazd w 2018 roku :)

Post autor: Bogutka5 »

Monia wspaniałe miejsce. Dąbki, Bobolin znam tylko z niedzielnych wyjazdów na spacer. Lubimy tam jeździć. Atmosfera ciszy i spokoju. Jezioro, morze, ładne zalesione wydmy.
Bogutka
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Serenada dzięki z całego serca mam nadzieję że będzie dobrze zawsze góry to teraz. inna strona medalu ja mam do 7 - 04. Jeszcze raz dzięki Serenada czy to prawda że w recepcji są tak nie uprzejmie Panie? :lol: :kwiat: dzięki pozdrawiam
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bogutka dzięki tobie też życzę dobrego przydziału może nie jest mój wymarzony ale wzielam zobaczymy a dzięki Serenadzie wiem wszystko malo kto jest tak pomocny i z taką cierpliwością opisuje :lol: :kwiat: pozdrawiam opisze jak wrócę
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2015 08:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: DORO »

Teraz następna w kolejce jestem ja ... chociaż nie....Hanna jeszcze powinna dziś albo jutro dostać przydział :) ja przy numerze na chwilę obecną 5300 to jeszcze kilka dni :P ;) Monia super przydział, a może nasz oddział w obecnym rozdaniu ma tylko nadmorskie :twisted: propozycje - tego się będę trzymać
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09

Post autor: Serenada »

BarbaraSzczepanska pisze: 06 mar 2018 15:54 Serenada dzięki z całego serca mam nadzieję że będzie dobrze zawsze góry to teraz. inna strona medalu ja mam do 7 - 04. Jeszcze raz dzięki Serenada czy to prawda że w recepcji są tak nie uprzejmie Panie? :lol: :kwiat: dzięki pozdrawiam
Nie spotkałam się z jakąś nie upszejmoscią z ich strony.Są kompetentne.mają dużo pracy i nie wdają się po prostu w jakieś lużne rozmowy z kuracjuszami.Także z tym spoko...
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki jeszcze raz bardzo :kwiat: pozdrawiam
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09

Post autor: Serenada »

BarbaraSzczepanska pisze: 06 mar 2018 18:52 Dzięki jeszcze raz bardzo :kwiat: pozdrawiam
Nie ma za co.Polecam się jesli jakieś pytanko będziesz mieć. Kuruj się! Również pozdrawiam... :D
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

MoniaWawa pisze: 06 mar 2018 11:10 MAM i ja :serce: DĄBKI , BOBOLIN , Bursztynowa 1 od 22.04 do 13.05 :lol: Chciałam morze i mam jestem ciekawa Waszych opinii :?: z pierwszych opinii to chyba jest ok . :D
Byłem tam 1,5 roku temu też tak miałem napisane na skierowaniu to zmyłka :) co do opinii powtarzał nie będę wystarczy wyszukać ,wszystkich takie skierowanie tak myliło, że jeździli szukali ośrodka w Dąbkach a to wcale nie Dąbki tylko pobliski Bobolin jest dokładnie BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS trzeba na to uważać bo w Dąbkach też jest ulica bursztynowa
Awatar użytkownika
MoniaWawa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2015 15:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MoniaWawa »

Dziękuję Wszystkim za dobre słowa :serce: Co do przeczytanych od wczoraj opinii to zaczynam mieś wątpliwości czy się cieszyć czy płakać :x Ale nastawiam się pozytywnie i jadę bo muszę ;) mój kręgosłup potrzebuje gimnastyki trochę ruchu i odpoczynku :)
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: Ewucha »

Moniawawa miłego pobytu źycze ja czekam w kolejce nr 1200 aby wrzesień :roll: pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ