Świeradów Zdrój - Gracja

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 3 razy

Re: Świeradów Zdrój - Gracja

Post autor: seti36 »

Witam.
Byłem w Świeradowie Zdroju ale w 2010 w sierpniu pogoda dopisywała non stop słonko .Muszę potwierdzić co napisali moi poprzednicy czasu po południu było sporo na piesze wycieczki: Sępia Góra, Stóg Izerski,Polana Izerska, no i najważniejsza wycieczka Chata Izerska z słynnymi naleśnikami .Jak jest zgrana paczka i ktoś ma samochód to można skoczyć sobie nawet na wycieczkę do Karpacza. Poza tym polecam jeszcze jak są upały jezioro pod zamkiem Czocha można tam wypożyczyć sprzęt pływający i się nawet poopalać .Pozdrawiam byłych i przyszłych kuracjuszy Świeradowa Zdroju. :D
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Leon43 »

Chciałbym tylko podpowiedzieć tym co się wybierają do Świeradowa Zdroju, że główna ulica czyli Zdrojowa jest w remoncie. Teraz będzie pięknie, może deptak. Poza tym fontanna tryska, żaby zygają do fontanny, po prostu super miejsce. Zal było wyjeżdżać.... :D
Ewela01
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2017 19:09
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Ewela01 »

Witam :) Czy ktoś w ostatnim czasie był w sanatorium Gracja? Ja będę 1 czerwca. Mam skierowanie na leczenie głosu..ktoś coś? :)
Fanzusu
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2016 02:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Fanzusu »

Witam. Mam skierowanie do Gracji od 29.10.2018. Będę jechał autem z lubelskiego. Mogę zabrać jedną osobę. Mam pytanie do byłych kuracjuszy Gracji: jak daleko jest z Gracji do najbliższego basenu?
ODPOWIEDZ