Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajny numerej Bogutko...hi hi
Mam przydział.Może wyjdę na marudę ale trafiono jak kulą w płot. Na 3-go kwietnia Sopot "Lesnik"
Czekam na cenne rady jak tam prztrwać.
Ufff Serenada , nie wiem czy gratulować czy nie.Jeśli cieszysz się to udanej kuracji życzę, miłego odpoczynku i fajnego towarzystwa. Ja nadal czekam i oby nie na leśną kurację.
Chyba się nie cieszę. Naczytalam się opinii i włos się mi zjeżył. Na szczęście jadę tam z mężem autkiem.Planujemy zabrać rowery.Może będziemy uciekać z stamtąd jak tylko będziemy mogli.
Może i ktoś zrezygnował.Nie dziwię się.Ja nie składałam prośby o jakiś zwrot.
Serenada .. nie znam sanatorium w Sopocie ale fajnie, że jedziesz z mężem i zabieracie rowery. To bardzo dobry pomysł. Postanówcie sobie, że nic wam tego wyjazdu nie zepsuje (my tak zawsze sobie mówimy). Opinia jak to opinia - subiektywna najczęściej.
Kwiecień w Sopocie może byc fajny. Spędzicie czas razem i to jest super.
Pozdrawiam
Bogutka
Dzięki Bogutko za dobre słowo. ..
Nastawiona byłam na basen.A tam przerobiono go na jakieś lipne tężnie.Pokoj stara komuna ledwie przełknąłam w Goldapi a tu powtórka z rozrywki...
Brrr...
Może Tobie trafi się jakaś wisienka na torcie.
Tobie Chmurko też
Nie wiem co nam się trafi. W zasadzie najbardziej zależy nam na miejscu czyli jakieś góry. Same warunki mieszkaniowe nie są dla nas zbyt ważne, dapasujemy sie i do starej komuny. Z wyżywieniem też sobie poradzimy bo nie jesteśmy zupełnie wybredni. Będziemy razem i to jest ważne.
Poświęcamy na wyjazd nasz urlop, drugiego w tym roku nie będzie. Wypoczynek, spokój, relaks wsparty zabiegami to najlepsze dla naszego zdrowia.
Bogutka