Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A jak mają się w tym samym temacie ośrodki Zus-owskie? Byłam swiadkiem szczegółowej kontroli w Olecku i Goldapi .Pieniądze raczej idą w kieszeń ośrodków takie same i z Nfz-u i Zus-u.Tak myślę. Zus sprawdza warunki kuracjuszy a Nfz nie kontroluje tego?Ktoś nie wywiązuje się z warunków zawartej umowy? Bo myślę że wytyczne jakieś są ustalone.
Też tak sądzę tylko NFZ ma to gdzieś aby wysłać i koniec za mało jest skarg od kuracjuszy do NFZ i dlatego chyba tak jest. Ale jak odpowiednio w recepcji odpowiedź to jest inaczej Tak miałam w Iwoniczu cos okropnego. I po wielkiej awanturze dostalismy w Jodle z lodówka i można zobaczenia jak tu będzie ?więc Serenada nie martw się nie można dać się zdominować bo placimy za pobyt a to że NFZ doplaca to z naszych składek które placimy cale życie pozdrawiam
Serenada dla Ciebie i męża .........."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia ...... sanatorium."
- zmieniłam troszke słowa papieża, hihi.
Pozdrawiam
Bogutka