Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może akurat Woytku.U mnie te 20 -cia miesięcy minęłoby dopiero 24-go czerwca.Czyli prawie 3 miesiace wczesniej.A tak jak mi kiedyś pisaleś.Można starać się o zwroty.
Z Zus-u już masz decyzję?
Czekam na ZUS, po zwroty też dzwoniłem 3 razy w tym raz było do Kamienia Pomorskiego do Chrobrego, ale kolidowało terminowo to z praca w delegacji i nie brałem.