Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Plastyka powiek to bardzo prosty zabieg.Wycinany jest płatek skóry . Proste cięcie,parę szwów. Naprawdę nie ma z tym najmniejszego problemu.
Zazwyczaj robią to chirurdzy plastycy w jednodniowej procedurze bo zabieg nie wymaga leżenia w szpitalu. Czasem robią to też okuliści. Kiedyś Polanica robiła to w dużej ilości i bez problemu można było się dostać by poprawić sobie urodę.
Witam wszystkie panie i nie tylko,jestem po plastyce powiek,zabieg prosty,bezbolesny.Po zabiegu,oczka opuchniete,mogą pojawić siniaki ale to normalne.Polecam ten zabieg,efekt po kilku miesiącach jest rewelacyjny.Pozdrawiam.
bozenka1309 pisze: 11 mar 2018 09:14
Witam wszystkie panie i nie tylko,jestem po plastyce powiek,zabieg prosty,bezbolesny.Po zabiegu,oczka opuchniete,mogą pojawić siniaki ale to normalne.Polecam ten zabieg,efekt po kilku miesiącach jest rewelacyjny.Pozdrawiam.
Gdzie robilaś ?możesz coś wiecej napisać?
Dziękuję .
Witam Was; Ciekawa jestem jeszcze jak wygląda znieczulenie czy przez kłucie okolicy oka czy dożylnie oraz jak długo chodzi się z zaklejonym okiem. Poproszę o odpowiedż Panie które już przeszły ten zbieg, z góry dziękuję
Znieczulenie jest miejscowe i przy powiekach raczej nie zkrywają oka. Przy operacjach na samym oku też niczym nie zaklejajà. Czasem dają tylko taka dziurkowaną osłonkę góra na dobę.
Witam ponownie,ja miałam robione obie powieki jednocześnie, znieczulenie dostałam dozylnie, nie miałam żadnych opatrunkow .Ważna rzeczą są zimne okłady po zabiegu.