Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziękuję Gienia za informację dzwoniłem dziś ale sukcesów brak, mam zadzwonić ponownie na 3 lub 2 dni przed rozpoczęciem turnusu, moje preferencje odnośnie pokoju były zanotowane, tym się pocieszam
Jeszcze 4 dni do wyjazdu, nikt się nie zgłosił będę więc bawił się w samotnego jeźdźca są szanse na pokój jednoosobowy, dość wcześnie zgłosiłem swoją deklarację ale potwierdzenie dopiero w czwartek
Igor - chętnych na taki fajny ośrodek na pewno nie brakuje. Sam chętnie bym tam powrócił gdyby było dofinansowanie.
Może napisz w końcu jaką trasą będziesz przemierzał przez Polskę a ktoś się znajdzie na wspólną podróż?
Czy zabierasz ze sobą te rzeczy, które polecałem aby było weselej w ośrodku?
Marek dziękuję za informację o parkingu popartą zdjęciami najprawdopodobniej będę musiał wyjechać w piątek przed południem gdyż mam jeszcze po drodze do załatwienia sprawę służbową, trochę mi się nie chce ale będę miał to z głowy uniknę kolejnego wyjazdu jutro zadzwonię w sprawie dodatkowego noclegu dzień wcześniej