Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyznaję, że i ja z dużym zaciekawieniem przyglądałam się podróży Chmurki, te powolne spadki i cofanie. A tu proszę, najwyraźniej rekompensaty brak za to wyczekiwanie i niepewność.
Chmurka07 pisze: 12 mar 2018 13:46
Podróż zakończona
Chmurko no co tam wszyscy czekamy na twój przydział i trzymalismy kciuki ,daj znac ,bedzie dobrze nie przejmój sie, ja teź byłam zaskoczona jak to Swięta nie w domu, bez rodziny pierwszy raz ale mysle ze to przetrwam ty tez pozdrawiam serdecznie
Chmureczko ty nasza maj piekny miesiąc niewiem jakie sanatorium nieznam ale myśl pozytywnie tak nas wszystkich tu podtrzymywałas jakoś bedzie słoneczko ,ciepło, fajnych ludzi wokół siebie Ci zycze bo to jest wazne pozdrawiam
Och jest maj ale nie ma morza. To drugie dzisiaj skierowanie z niezadowoleniem. Och Chmurko jak widać nie można mieć wszystkiego choć co by to komu szkodziło Chmurka nad morzem.
No to teraz trzeba sie przyzwyczaić do tego co jest i nie ma rady.
Będziemy Cie wspierać.
A byłas w Horyńcu kiedykolwiek? Ja nigdy.
Pozdrawiam
Bogutka