Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie a co Wy dziś za widoku tak gadusiacie ...ja właśnie wróciłam z moich rodzinnych stron ..jak tam pięknie...dlaczego ktoś nam kradnie czas i nie możemy być tak gdzie chcemy ...miłego gadusiania..buziaki
Eluniu,zaczynamy wcześnie bo wszyscy chodzą do pracy a potem zostaje sam Dziad i gada do obrazów- a chciałby do ....żywych co do Sanguszki to była to dość wybitna persona i jak u niego gdzieś się przemykałaś Margotko to musisz sprawdzić......swoje drzewo genealogiczne , może jakiś hrabia się trafi za....oceanem
...Andrzejku ja dziś byłam nad wodą ..ale miałam gadusianie nastawione bo z córcią byłam w kontakcie ...więc leżąc na piasku mogłam mogłam wrażenia opisywać ...potrzebne mi to było taki mały wypad ...ale w czwartek możesz gadusiać do moich obrazków ...
Uderz w stół- a sympatyczne Gadu-lińskie się odezwą, wypadam na parę godzin bo moi koledzy nie mogą sobie poradzić z marlinami w..stawie- pooglądam jak się odstresowywują na rybach