Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Gelek, oczywiście masz rację... Przez roztargnienie wpisałam w tytule marzec zamiast kwietnia....Turnus kończy się 19.04. Bardzo proszę moderatora o wpisanie właściwego terminu i z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Witaj Krzysiek, śledzę forum od pewnego czasu i widziałam Twój wpis dotyczący poprzedniego Twojego wyjazdu do sanatorium..Tak się składa,że byłam w Kołobrzegu dokładnie 2 lata temu w Bałtyku a Ty byłeś kilka m- cy przede mną. Depczemy sobie po piętach i na dodatek jesteśmy z tego samego funduszu.Do wyjazdu pozostało jeszczę trochę czasu i może jeszcze ktoś będzie chętny żeby spędzić święta w sanatorium. Pozdrawiam.
Witam,
od wczoraj wiem, że od 29. 03 mam sanatorium w Kołobrzegu MSW. Jadę z Mielca, daleka podróż. Może ktoś z Podkarpacia też tam się wybiera?. Jadę po raz pierwszy, więc dla mnie to nowość. Pozdrawiam Krystyna